Sajnálattal kell közölnünk , hogy a Miskolc Holding vállalatai (MVK Zrt., a Régió Park Kft., a Turisztikai Kft, a Városgazda Kft., a MIKOM Kft.) 2012. január 01-tõl nem biztosítják a vállalt kedvezményeket, kilépnek a Miskolc Kártya rendszerébõl. Mivel a Kártya a város és a kereskedõk szoros együttmûködésére épült, a Holding cégek kihátrálásával a Rendszer mûködése a továbbiakban nem lehetséges.

 

A Miskolc Kártya mindent megtett az Önkormányzati cégek döntésének megváltoztatására. Miskolc Város és a Miskolc Kártyát használók közös érdekének szem elõtt tartásával többször próbáltunk érdemi egyeztetést folytatni a Miskolc Holding Zrt. vezetõjével, valamint a város vezetésével, de csak elutasító választ kaptunk a részükrõl. A legutóbbi, Polgármester Úrnak írt levelünkre a témában (2011.11.21) pedig választ sem kaptunk.

Úgy érezzük, hogy a Miskolc Kártya tulajdonosok érdekei a Miskolc Holding tagvállalatainak kiválásával sérültek, ezért ez ügyben pert indítottunk a nevezett Holding vállalatok ellen, mely – a korábbi sikertelen egyeztetési kísérleteink eredményeit is figyelembe véve – nem valószínû, hogy rövid idõn belül lezárulnak és kártya tulajdonosok számára eredményt hoznak.

Azokat a Partnereinket, akik nem Miskolc Város vezetésétõl függnek, arra kérjük, hogy a kedvezményeiket továbbra is tartsák fenn, az érvényes kártyákat 2012. évben is fogadják el. Partnereinkrõl továbbra is tájékozódhat a www.miskolckartya.hu weboldalon.

Bízunk a mihamarabbi viszont látásban és újrakezdésben. Addig is aktív kártyahasználatra és a megmaradó kedvezmények kihasználására buzdítanánk Önöket.

Fájdalommal búcsúzunk, de köszönjük eddigi megtisztelõ bizalmukat!

Miskolc Kártya Csapata