Egyre mozgalmasabb a kép a Szeles utcai lövöldözés  után.(Országos visszhangot váltott ki az eset,  amelynek során október 1-jén K. J. László (+42) számszeríjjal és csavarhúzóval életveszélyesen megsebesítette volt élettársát, majd gázpisztollyal rálőtt a kiérkező rendőrökre, akik szitává lőtték a férfit, aki kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.)

Az  életveszélyes sérüléseket szenvedett 37 éves nőt sikerült megmenteni. A rendőrség ebben az ügyben különösebb tét nélkül vizsgálódik. Érdekesebb lehet majd az ügyészség megállapítása azzal kapcsolatban, hogy jogos volt-e a fegyverhasználat. A rendőrök lehet, hogy már előre tudják az eredményt, mert rögtön ki is tüntették a golyózáport indító zsarukat.

Színesíti a képet, hogy az legismertebb miskolci ügyvéd, Lichy József vette a kézbe azt a kártérítési pert, amelyet a lelőtt férfi szülei indítottak a rendőrség ellen. A legújabb fejlemény, hogy pert indít az a hölgy is, akit életveszélyesen megsebesített a később a rendőrök által lelőtt férfi. A hölgy a támadója örökségéből szeretne lecsípni egy kisebb összeget, fájdalomdíj gyanánt. (Az örökösök a lelőtt férfi szülei, akik mint tudjuk, a rendőrségtől várnak egy kis aprópénzt.) A hölgy ügyvédje az eszakhirnok.hu megkeresésére elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván a nyílvánosság elé lépni…