A Pozsony-Győr közötti 84 km mintegy fél távjánál az első napot feladó, és így az összetett versenyből így kieső német Stephan Gunzelmann vezetett. A második helyen haladó Bogár János ekkorra ledolgozta a harmadik pozíciót elfoglaló Németh Csabával szembeni 13 perces hátrányát, olyannyira, hogy nem sokkal később már virtuálisan ő állt az összetett verseny élén. A győri célba 6:08:58 órás idővel a német futó érkezett meg elsőként, akit a két kiváló borsodi futó követett: második lett 6:38:46 órával Bogár János (EVSC-Hell), míg harmadikként a 6:56:25 órát futó Németh Csaba (vidi.hu) haladt át a célvonalon. Az összetett versenyben Bogár János 14:10:30 órával vette át a vezetést, második Németh Csaba 14:14:38 órával.

„Az első szakasz puhatolódzása után most minden összejött, szinte holtpont nélkül sikerült teljesítenem ezt a napot. – mondta a győri célban Bogár János. – Bár előnyre váltottam a szerdai 13 perces hátrányomat Németh Csabával szemben, közel sem dőlt még el az idei verseny! Mindenesetre az jó dolog, hogy két borsodi vetélkedhet az elsőségért”.

A pénteki folytatásban Győrből Tatára kell átfutniuk a sportolóknak, akikre így az előző két naphoz képest „csak” 64 km teljesítése vár.