Borsodi képviselők az MSZP szakadásról

Gúr Nándor. Gyurcsány Ferenc fogja eldönteni, hogy mit kíván tenni az elkövetkező időszakban. A MSZP az én hitem szerint képes arra, hogy a platform gondolkodásmódját is magába olvassza, de Gyurcsány Ferenc már más utakon jár. Azt gondolom a történetről, hogy ha ennek be kell következnie, akkor annak lehet pozitív végkimenetele is. Szó nincs róla, hogy távozzak. Én az MSZP képviselője vagyok.

Varga László

Az MSZP képviselője vagyok, és az is maradok. A Gyurcsány-féle koalícióról nincs semmi véleményem.
Nyakó István

Én személy szerint nem nyilatkozom. Szóvivő, sajtóiroda.
Káli Sándor

Én nem hiszek a szakadásban. Nem megyek.
Simon Gábor

Szakadásról nem tudok. Nem tudok spekulálni és nem látok a jövőbe, de fontosnak tartom, hogy aki nem érzi jól magát az MSZP-ben, az nyugodtan menjen el. Elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek olyanok, akik otthagyják a pártot. Én nem kívánok menni.
Fotó: Huszti István
Ficsor Ádám (Demokratikus Koalíció Platform)

Igazából nem foglalkoztam a kérdéssel az utóbbi időben. Nem a szakadással kelek és fekszem. Ha szakadásra kerül sor, akkor három opció lehetséges. Maradás, távozás vagy a mandátum visszaadása. Végig kell majd gondolnom, hogy a három lehetőségből melyiket fogom választani.

A megkérdezett párttagok közül senki nem vállalta egyértelműen, hogy egy esetleges szakadás után távozna Gyurcsány Ferenccel a frakcióból, viszont 22 képviselő határozottan elutasította ennek lehetőségét.

forrás:index.hu