A Magyar Aids Gála rendezvényt a miskolci Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető szervezi évente

Magyar Aids Gála és Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség 

 

B Seven Club

Nagymező utca 46-48

Budapest, Hungary

2011. december 1. 19:00

A Magyar Aids Gála rendezvényt Amanda Elstak(képünkön) transzszexuális műsorvezető szervezi évente mindig december 1-jén az Aids Világnapján. Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség megelőzése, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett. A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz, melyet szintén Amanda Elstak hozott létre. A műsorvezető által szervezett jótékonysági műsorokat évről évre Sárközi Anita, Peller Anna,Harangozó Teri, Schaffler Nina, Bódy Magdi,Rigó Mónika, Mary Zsuzsi, Szecsődi Karcsi, Terry Black ,Fekete Norbi, Bányoczky Nóri , Retroton együttes ,és még sokan mások előadásukkal támogatják.

2010 december 1-én osztották ki legelőször a Magyar Jótékonysági Díjakat. Minden évben az Aids Világnapján tartják a díjátadó ünnepséget több órás jótékonysági koncerttel karöltve.
A műsorvezető szerepét 2011 december 1-én Amanda Elstak ás Várudvari Jerzy (VV Jerzy)látja el. Valamennyi díjazott méltó rá, hogy a Jótékonysági Díjátadó Gálán megemlítsék nevüket, hiszen kiállnak a jótékonyság, tolerancia, a sokszínűség, és az egyenlőség mellett.
A szervező közhasznú szervezetek 2011-ben a következő személyeknek ítélte oda a Magyar Jótékonysági Díjakat amit a Koncert keretein belül kapnak meg a díjazottak.

Retroton Együttes
Peller Anna előadóművész
Bányoczky Nóri musical-színésznő
Fásy Ádám műsorvezető
Katona Éva üvegfestő-művész
21 gramm zenekar
Sárközi Anita énekesnő
Anonym Aids Tanácsadó Szolgálat
Dr Makara Mihály László Kórház főorvosa
Horváthné Judka László Kórház főnővére
Schmuck Andor vállalkozó
Eleni Tsakopoulos Kounalakis USA magyarországi Nagykövete
Göncz Kinga EP képviselő
Novák Péter előadóművész-műsorvezető