Kilencen sérültek meg, köztük öt gyerek, amikor csütörtök hajnalban leszakadt a födém Budapest IX. kerületében egy első emeleti lakásban. A házat statikusok vizsgálják, több mint száz embert menetettek ki, többségüket egy iskolában helyezték el. A baleset okát a tűzoltóság és a rendőrség is vizsgálja

Több mint száz embert mentettek ki a IX. kerületi Kén utcából, ahol eddig tisztázatlan körülmények között csütörtök hajnalban leszakadt egy födém egy első emeleti lakásban – közölte a BRFK szóvivője. Horvát Katalin Fanni elmondása szerint a kimentettek közül hetven embert ideiglenesen a Timót utcában egy középiskolában helyeztek el, a többiek rokonokhoz, ismerősökhöz mentek. A baleset okát a tűzoltóság és a rendőrség is vizsgálja.

A balesetben kilencen sérültek meg, közöttük négy gyerek és egy csecsemő is van. Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a gyerekeket a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, a felnőttek közül egy sem szorult kórházi kezelésre.