A FourFourTwo futballmagazin és a Puskás Labdarúgó Akadémia vegyescsapata a Nemzeti Sporttal játszott meccset szerda este Felcsúton.

 

A Videoton edzője, az 51-szeres portugál válogatott, kétszeres BL-győztes Paulo Sousa a magabiztosan vezető vegyescsapatot erősítette.

A második félidő elején, 5-1-es állásnál Paulo Sousa lefejelte Borbola Bencét, a hátrányban lévő NS újságíróját.

Úgy tudjuk, hogy az első félidő közepén beszálló Sousa kétszer is megpróbálta hátulról felrúgni Borbolát, harmadszorra sikerült neki, ekkor az utóbbi visszarúgott. Összeugrottak, megfogták egymás mezét, ment az anyázás, a rángatás és a lökdösés.

Amikor úgy látszott, valamelyest lehiggadtak, és eltávolodtak egymástól, Sousa hirtelen visszafordult és lefejelte az újságírót. A Borbola bal szeme feletti vérző, nyílt sebet három öltéssel varrták össze az Országos Baleseti Intézetben. A sérülésről orvosi látlelet készült, az újságíró rendőrségi feljelentést tett.

„Semmiféle szándékosság nem történt. Egy olyan helyzetben ütköztem az ellenfél játékosával, ami minden meccsen – legyen az barátságos- vagy tétmeccs – előfordul. Sajnálom, ha az újságíró megsérült az esetnél, ha így van, mielőbbi felépülést kívánok neki” – nyilatkozott a Borsnak Sousa.

„A legjobb szándékkal szerveztük ezt a mérkőzést, végtelenül szomorúak vagyunk, hogy ez lett belőle” – mondta Szöllősi György, a FFT főszerkesztője.

A fejelés után a Nemzeti Sport levonult a pályáról.