Majdnem másfél év kihagyás után április 2-án, harmadik szezonjával ismét útjára indult az RTL Klubon az ország egyik legnépszerűbb valóságshow-ja, a Csillag Születik. A nézők pedig köszönték szépen.

 

Bár a zsűri változatlan maradt, továbbra is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós ítélkezik és értékel, a műsorvezetők személye megváltozott, hiszen Ördög Nóra partnere ezúttal Nagy Sándor lett. Az előselejtezőket követő utolsó nagy válogatón a zsűri 160 produkciót nézett végig, s ezekbpl összesen 24-en jutnak tovább az elődöntőkbe. Az első adásból Szabó Ádám harmonikás, Horváth József (Mr. Joe) énekes, Timi Chen énekes, Farkas György Gyula rapper, az Everdance Táncszínház, Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos, illetve Buzás Viktor énekes lépett tovább.

A szombati első adás 46,6 százalékos közönségaránnyal debütált a 18-49-es korosztályban, ami 923 ezer nézőt jelentett, de a teljes lakosság körében sem kellett szégyenkeznie a produkciónak, hiszen 2,2 millióan döntöttek az RTL Klub mellett. Így a csatorna 24 százalékponttal előzte meg a szombat esti főműsoridős sávban a TV2-t.