Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa , aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, „kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el, Önöknek ugyanis nemcsak a mai esti, hanem az elmúlt nyolc és fél évi figyelmüket kell megköszönnöm. És amint természetesen a néző a legfontosabb, úgy köszönettel tartozom a kollégáimnak is a rengeteg munkáért. Tehát még egyszer utoljára, a Híradó után a sporthírek jönnek Zelinka Ildikóval, aztán időjárás-jelentés. A késő esti Híradóban pedig D. Bányász Gergő várja Önöket. Szép hétvégét, vigyázzanak magukra, viszlát!”.

D. Tóth Kriszta felmondásának az MTV szerint részint családi, részint szakmai okai voltak. Mint akkori közleményükben írták, többet szeretne együtt lenni a kislányával, és más televíziós kihívásokat keres. Ugyanakkor a színfalak mögött azt beszélték, hogy nem jött ki Élő Gábor hírigazgatóval, aki vasmarokkal tolta a jobboldalra a hírműsorokat. Akárhogy is történt, a híradós utolsó műsorában a médiatörvény újabb uniós ekézésének bejátszása után ) akarva-akaratlan megmutatta, hogy valamibe nagyon belefáradt. És ez nem is csoda, a hírösszefoglalóban ugyanis ahelyett, hogy azt elemezték volna, hogy az Európai Parlament a módosítás után is elítélte a médiatörvényt, Daniel Cohn-Bendit, zöldpárti szószóló állítólagos pedofil múltját firtatták. D. Tóth Krisztát a bejátszás után kifejezetten fáradt arccal, az asztalra könyökölve mutatta a kamera.

Az MTV kommunikációs osztályától pénteken este nem sikerült megtudnunk, hogy mi lesz D. Tóth Kriszta sorsa és ki fogja pótolni a Híradóban. A műsorvezetővel állítólag jelenleg is folynak arról a tárgyalások, hogy az MTV-n belül más pozícióban folytassa, a döntés áprilisra születhet meg. De az sem dőlt még el, hogy ki lesz a fél nyolcas Híradó új arca.

Egyes hírek szerint a késlekedésnek az lehet az oka, hogy a Híradót gyártó MTI hírcentrum és az MTV vezetésének más-más jelöltjei vannak a posztra. Úgy tudjuk, hogy az MTI a korábban az RTL Klub Híradójából megismert Alföldi Zoltánt szeretné D. Tóth Kriszta utódjául, míg az MTV-nél egy belsős embert javasolnak. Alföldi Zoltán, aki nyolc évig volt az RTL Klub Híradójának műsorvezetője, 2008 nyarán az ATV-hez igazolt, de miután az ígéretekkel szemben mégsem kapott olyan saját oknyomozós műsort, amilyet szeretett volna, hét hónap után felmondott. A műsorvezető mostanában a Kultúrpart nevű szájton médiakritikákat ír.