Valaki fogta és bedobta az Északhírnök postaládájába 2008-ig visszamenően azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek a listáját amelyek, illetve akik, 1 plusz kettő személyes VIP

belépőt kaptak a miskolci Barlangfürdőbe. A „SZIGORÚ SZÁMADÁSÚ NYOMTATVÁNYOK MUNKAHELYI (TÉTELES) NYILVÁNTARTÓ LAPJÁN”, illetve a szerkesztőségünkbe eljutott másolatokon, a delikvensek és a nevükben a bérleteket átvevők aláírása is szerepel.

Szóval a szocialisták szociálisan szuper érzékeny robotosa, megyei elnöke, örökös tárca és kormánynélküli miniszterjelöltje, Gúr Nándor, akinek annyi köze

  van a miskolci önkormányzathoz, hogy itt lakik, eredményesen lobbizott a fürdő belépőjéért. Ugyancsak imádja a langyos vizet a pogácsaevés szürrealista bajnoka, a mindannyiunk által szeretve tisztelt, tehetséges népbarát bankár, Szűcs Erika. Az önérdeknélküli fesztiválunk anyja, Rózsa Edit pedig mindjárt két belépőt igényelt jó ízlését messze hátra hagyva, például 2009-ben. A Miskolc-Budapest autópálya viszonylat kilométerbajnoka, az MSZP akkori országos szóvivője, Nyakó István is három személyes fürdőbelépőjével bizonyította: nemcsak Szanticskán, ebben a városban is otthon érzi magát. Nos, megmondom őszintén, akkor viszont könny szökött a szemembe, amikor megláttam, hogy városunk most megbuktatott polgármesterének szokásos évi belépője mellett, 2010-ben, ebben a varázslatos esztendőben, ez a szó szerepelt: ajándék. Ahogy a sorszámokat vizslattam, vélelmeztem, hogy bizonyára a márciusi Sándor napi kis figyelmességéről lehetett szó.

Közpénzből.

Faragó Péter, Sajószentpéter szocialista polgármestere is, talán azon a jogon, hogy itt van a szomszédban, mondhatnánk úgyis, hogy szomszéd-szocialista, ingyen látogathatott ide.

És a baráti sajtóról sem feledkeztek meg szocialistáink: hogy az Inform Média Kft (Észak-Magyarország, boon.hu) munkatársai, a pozitív helyi hírek robotosai például lehet opartos, lenge nyári ruhában, az újságíró hölgyek pedig esetleg őrjítő kis szalmakalapban, de ingyen érkezhessenek Tapolcára. A seggnyalási kvóciens örökös miskolci csúcstartójának(Minap, Városi TV) a nevében, maga az akkori első ember volt az aláíró: bizonyos K. I.

És, hogy a helyi politikában minden mindennel összefügg, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a miskolci panel biztos, Tompa Sándor és partnerei is a Barlangfürdőben pihenhették ki fáradalmaikat.

Folyt. köv.