Egyre több áldozat írható az öcsödi sorozatgyilkossággal gyanúsított fiatalemberek számlájára. A Blikk információi szerint a nyomozók már több, a környékről eltűnt ember ügyét vették elő, mivel úgy sejtik, ezekhez közük lehet a letartóztatásban lévő öcsödi J. Bálintnak (36) és J. Benedeknek (17).

A gyanúsítottak házában, a kemencében megtalált maradványok legalább három embertől származnak. Valószínűsíthető, hogy feldarabolták az áldozataikat, mert a kemence nyílása túl szűk volt ahhoz, hogy egy emberi test egészben beférjen.

A Blikk egyik öcsödi olvasója azzal kereste meg a lapot, hogy a Körös partján nyomozókat és rendőrségi autókat látott. A rendőrök azt mondták, nem kizárt, hogy a Körösbe dobták az egyik áldozatukat a gyilkosok. A település közvetlen közelében, a gyanúsítottak házától csak néhány tucat méterre lévő Holt-Köröst is átkutatták.

A két feltételezett elkövetőt januárban vették őrizetbe a kunszentmártoni Tóth László (†17) október 25-ki eltűnése miatt. Karácsony táján a gyanúsítottak öcsödi házából egy bugyiban és egy férfiingben sírva kiszaladt egy lány, Anett, aki a rendőrségen elmondta, kik erőszakolták meg és tartották fogva. Sőt azt is elmondta, hogy kihallgatta a beszélgetésüket, és rájött, hogy Tóth Lászlót is J. Bálint és J. Benedek végezte ki.

– Természetesen továbbra is vizsgálunk több eltűnési esetet, folynak a tanúkihallgatások, és szakértői véleményekre is várunk – nyilatkozta a Blikknek Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Blikk rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy a bűnügyi technikusok által, a gyanúsítottak házában rögzített nyomok hatalmas vérfürdőkre utalnak. Hiszen vérnyomokat találtak több helyiségben a falakon, valamint a fürdőszobában a kádban is.