Molnár Attila: Ez egy történelmi pillanat

Molnár Attilát választották a Fidesz február 3-án újjáalakult, miskolci szervezetének elnökévé. Az 51 éves erdészeti, természetvédelmi mérnök, korábban a miskolci Vadaspark – jelenleg Állatkert és Kultúrpark – igazgatójaként dolgozott. Jelenleg az AVE Miskolc Kft. egyik ügyvezetője.

Mint lapunknak elmondta intézményvezetői munkája során népszerű természet- és környezetvédelmi, ismeretterjesztő programok szervezőjeként vált ismertté. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy az elnöki posztra jelölték. Terveik megvalósításához ugyanis szervezőkészségre és ismertségre, közéleti tapasztalatokra egyaránt szükség lesz.

– Úgy érzem, ez egy történelmi pillanat. A Fidesz jelöltjei – a párt által képviselt értékrenddel – fölényes győzelmet arattak Miskolcon, mind az országos, mind pedig a helyhatósági választásokon. Kötelességünk, hogy elérhetővé tegyük a Fideszt a választók számára, hogy napi kapcsolatban legyünk tagjainkkal, szimpatizánsainkkal, a városban és a térségben élőkkel – nyilatkozta Molnár Attila. – Emellett rendezni kell a pártszervezet anyagi helyzetét, nyilvántartását, adminisztrációs működését is. Egy stabil, jól működő, komoly bázissal rendelkező pártszervezet megfelelő hátteret tud biztosítani a városvezetésnek, és a képviselő-testületnek is az eredményes tevékenységhez. folytatás az önkormányzat hírportálján a minap.hu oldalon