Dopeman szívesen megkínozná nagyszülei támadóit

Mint a legrosszabb horrorfilmekben: vér és húscafatok mindenütt – így emlékszik Dopeman arra a pillanatra, amikor megpillantotta kíméletlenül bántalmazott nagyszülei lakását.

Január elsején, éjjel 11 óra körül megtámadták XX. kerületi otthonukban Pityinger Laci nagyszüleit – írta a Blikk. A 90 éves nagypapát és 86 éves feleségét olyan brutálisan bántalmazták, hogy kórházba kellett vinni őket. Az, amit a két idős emberrel tettek, valóban horrorfilmekbe illik…

– A nagymamám elkísérte a nagypapámat lefeküdni, majd bevette az altatóit. Valami zajt hallott, hátrament megnézni, hogy mi történt, amikor összetalálkozott a támadókkal, akik félrelökték és füléből kitépték az aranyfülbevalót – mesélte a rapper a napilapnak, aki azt mondja: embernek sem tudja nevezni azokat, akik ilyet tesznek idős emberekkel.

De az idős házaspár újévi megpróbáltatásai még ekkor sem értek véget: a tettesek ezután Dopeman alvó nagypapáját kezdték verni: karjáról csontig levágták a húst, és akárcsak a feleségén, rajta is cigarettacsikkeket nyomtak el. – Amikor a nagymamám arra kérte őket, hogy ne bántsák a nagyapámat, az egyikük fegyvert rántott elő. A másik beszélte le arról, hogy lőjön – folytatta Dopeman, aki hozzátette: a támadók iszonyatos pusztítást végeztek a házban, mindent felforgattak.

Miután a rablók „dolgukat jól végezvén” elhagyták a házat, bezárták a nagyszülőket, akik hajnalig kiabáltak segítségért. És mindezt miért? Körülbelül 40 ezer forintért, egy aranyfülbevalóért és egy márkás nadrágláncért…

Dopeman szerint ekkor hallotta meg a kétségbeesett időseket egy idegen, aki a kerítésen bemászva szabadította ki a nagyszülőket, hívta a mentőket és a rendőröket.

– Minden tiszta vér volt, húscafatok voltak a földön – emlékezett vissza a látványra Dopeman, aki el sem tudja képzelni, hogy lehet még élni abban a házban, főleg, miután a közelmúltban megszaporodtak az ilyen bűnelkövetők a környéken. A rapper egyébként azt mondja – és ebben az esetben nagyon halkan talán azt kell mondanunk, hogy helyes –, hogy ő bizony szíve szerint megkínozná a támadókat.