December 31-én este 6 órától a belvárosban a Városház téren és az Erzsébet tér környékén szabadtéri szilveszteri rendezvények lesznek, emiatt a villamosok a Tiszai pályaudvar – Villanyrendőr, valamint a Malomszög u. – Diósgyőr végállomások között közlekednek.

A Villanyrendőr – Malomszög u. megállóhelyek között villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat. Január 1-jén hajnalban az 1-es, 2-es, 3-as, 14-es és 35É-s buszok vonalán többletjáratokat közlekedtek az MVK.

I. Villamosközlekedés

December 31-én este 6 órától január 1-jén hajnali fél 2-ig a villamosok a Tiszai pályaudvar és Villanyrendőr megállóhely között, valamint a Malomszög u. és Diósgyőr vá. között közlekednek negyedóránként.

Az MVK Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy a Villanyrendőrtől a Szinvaparkig a Tiszai pályaudvar irányába is a Centrum oldalán haladó (helytelen) vágányon közlekednek ekkor a villamosok, ezért kérik, ezen a szakaszon fokozott figyelemmel keljenek át a síneken! A Tiszai pályaudvar irányába haladó villamosokra a Villanyrendőrnél, a Diósgyőr felé haladó járatok megállóhelyén lehet felszállni.

II. Villamospótló autóbuszok közlekedése

A villamospótló autóbuszok a Villanyrendőr és a Malomszög u. között közlekednek december 31-jén este 6 órától január 1-jén hajnali fél 2-ig negyedóránként.

Útvonal:
· Villanyrendőr – Szemere u. – jobbra Uitz B.u. – Kálvin J.u. – Petőfi u. – jobbra Dayka G. u. – balra Hunyadi utca -Tizeshonvéd u. – Malomszög u. villamos mh.
Megállói:
· Villanyrendőr – Erzsébet tér – Malomszög u.
Malomszög utcától a Villanyrendőr felé:
Útvonala:
· Malomszög u. – balra Ilona u. – jobbra Kis-Hunyad u. – Palóczy u. – Hősök tere – jobbra Kazinczy u. – a Széchenyi u. kereszteződése előtti ideiglenes mh.
Megállói:
· Malomszög u. – Szemere kert – Villanyrendőr (ideiglenes)

III. Autóbusz-közlekedés

December 31-én éjfél után az 1, 2, 3, 14, 35É autóbusz viszonylatokon többletjáratot közlekedtet az MVK Zrt. az alábbi menetrendek szerint:
· 1-es busz: a Tiszai pályaudvarról 0:45-kor és 2:05-kor, míg a Majális parkból 1:20-kor és 2:35-kor indul.
· 2-es busz: a Búza térről 1:25-kor és 2:05-kor, Tapolcáról 1:45-kor és 2:25-kor indul.
· 3-as busz: Búza térről 1:30-kor, Szirmáról 1:45-kor indul.
· 14-es busz: Repülőtérről 0:55-kor és 2:05-kor, a Farkas A. utcáról 1:15 és 2:25-kor indul.
· 35É-s busz: Centrumtól 0:52-kor és 1:30-kor, az Avas kilátótól 0:40-kor, 01:15-kor és 01:45-kor indul.