A mindössze 27 éves Kwaysser Valdemár Ákos, ismertebb nevén Luigi az egyik legsikeresebb magyar pókeres. Idén Las Vegasban WSOP karkötőt nyert, majd ezután rögtön egy Full Tilt Poker.com profi szerződést is kapott ajándékba. Ezúttal szintén nagy fába vágta a fejszéjét és egy újabb kihívást állított maga elé. Miskolcon saját pókerklubját nyitja meg december 10-én.

„Látva a mai magyar élőpókerben kialakult helyzetet szerettem volna létrehozni egy olyan helyet, ahol a magyar pókeresek nyugodtan, törvényes és tiszta keretek között élvezhetik a kedvenc játékukat. Erre a legmegfelelőbb körülményeket Miskolcon találtam meg” – mondta Luigi, aki az egykori miskolci Titanic Club helyén, a város szívében nyitja meg engedéllyel rendelkező pókertermét Luigi Poker & Cafe néven.

A megnyitóra december 10-én 18.00-kor, pénteken kerül sor, méghozzá igazi pókeresként Luigi egy 50.000 forint nevezési díjú pókerversennyel teszi fel a koronát élete első saját klubjának megnyitójára. A tornára hatalmas az érdeklődés, így két naposra tervezik. A férőhelyeket limitálni kellett, így a tornára összesen 160-an jelentkezhetnek. Az 1A nap péntek délután négykor kezdődik, az 1B 11-én, szombaton kettőkor.

A frissen felújított épületkomplexumban nem csak a pókertermet találják meg az érdeklődök. A tulajdonos gondolt a szórakozni, pihenni vágyókra is, így a hivatalos engedéllyel rendelkező terem alatt egy igényesen kialakított kávézót és egy minden szükséges technikai eszközzel felszerelt diszkó is a vendégek rendelkezésére áll.

A klub nyitása igazi pókeres buli lesz, hiszen a Full Tilt Poker profija, Luigi még adós a hivatalos karkötő-ünneplő bulival, amit december 10-én a megnyitóval egybekötve mindenképp bepótol. Aki a hazai pókerélet nagyságaival akar találkozni, vagy akár játszani ellenük annak mindenképpen Miskolcon a helye pénteken és szombaton, mert a vendégek között ott lesz a magyar pókeres elit nagy része: Traply Péter, Tóth Richárd, Gelencsér Péter, Koroknai András, Andrejkovics Milán, Kaló Dénes és Polgár Krisztina is.