Szegedi Márton a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje tájékoztatta a barikád.hu szerkesztőségét, hogy városában az MSZP önmagát meg nem hazudtolva százával helyezi ki választási plakátjait, azokkal a Jobbik plakátjait tudatosan letakarva, megrongálva  .

Az új választási törvény még csak köszönőviszonyban sincs az alkalmazható joggyakorlattal, ezért lehetetlen, hogy ezeket a bűncselekményeket a törvény erejével 2010 okt. 3. -ig szankcionálják. Ezért a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje, szeptember 26-án vasárnap 14.00 órától sajtótájékoztatót tart az Újgyőri Főtéren az 1-es villamos megállójában.
Egyben üzeni Káli Sándornak az MSZP polgármester-jelöltjének, hogy holnapig takarítsa el a szabálysértő plakátjait. Amennyiben nem teszi, akkor Szegedi Márton tiltakozásképpen példát mutat a Káli Sándornak.

Szegedi Márton jelezte, hogy a sajtótájékoztón nyílvánosságra fogják hozni a városban elkövetett választási törvénysértések dokumentációját, és beszámolnak az eddigi, már nyomozati szakaszban lévő ügyekről is-írja a barikad.hu