Miből él Molnár Anikó Miskolcon?

 
A valóságshowk-ból ismert Molnár Anikó jelenleg Miskolcon dolgozik, egy a belvárosi játékteremben, s ott láthattuk a segítők között a felsőzsolcai, árvízi katasztrófa idején is.

A hazai bulvársajtó egyik kedvence a róla szóló pletykák valóságtartamáról, múltjáról, jelenéről és jövőbeli terveiről nyilatkozott a minap.hu-nak.
A valóságshow-k hozták meg neked az országos népszerűséget. Korábban is szerettél volna ilyen szintű médiasztár, közéleti ember lenni?

– Nem voltak televíziós álmaim, iskolás koromban sem ez vonzott, inkább egészségügyi területen szerettem volna elhelyezkedni. Mindig is csodáltam a sebészeket, mentőorvosokat. Előfordult, hogy egy balesetnél percekig néztem miként látják el a volán mögött ülő, sérült kislányt.

Meddig jutottál ezen a területen?

– Feltett szándékom volt a felvételi az orvosi egyetemre, ezért is iratkoztam be egy olyan iskolába, amely latin nyelvvel is foglalkozik, s ahonnan nagy számban kerültek be a diákok az orvosira. A második évben viszont, sokak unszolására részt vettem egy modell válogatón, ahol Náray Tamás egyik aszisztense lehetőséget kínált számomra a modell szakmához. Akkor, 17-évesen úgy gondoltam nem akarok már iskolába járni. Magántanuló lettem, s itt meg is szakadt az orvosi pályára vezető út. Szerettem volna édesanyám válláról is levenni a terhet, hiszen egyedül nevelt minket a bátyámmal.

Valamilyen okból aztán a modell pályád is megszakadt… , mivel foglalkoztál a valóságshowk-ig?

– Elvégeztem Náray tanfolyamát, akitől rengeteget tanultam, de sosem tartoztam a modelljei közé – talán az alkatom miatt. A kifutó után sok mindennel foglalkoztam: egy hónapig még egy ingatlanügynökségnél is dolgoztam, ahol – nem fogod elhinni – összesen 18.000 forintot kerestem. Később a vendéglátásban találtam munkát, ennél is maradtam, majdnem egy éven keresztül jártam reggel ötre dolgozni.

A „Való Világ” és a „Nagy Ő” meghozta neked az országos hírnevet, hogyan tudtad ezt feldolgozni? Negatív, vagy pozitív fordulatot jelentett az életedben?

– Hozott ezt is azt is. Nem tagadhatom, sok jó származott belőle, de még ki sem értem a villából már pereskedhettem. Édesanyám gyűjtötte össze a rólam megjelent cikkeket, amikben valótlanságokat állítottak. Érdekes élmény volt az is, amikor az egyik boltban egy komplett óvodás csoport szeretett volna autogramot kérni. Az elmúlt hét évben megküzdöttem ezzel. Túl vagyok egy pánikbetegségen és már csak nevetek a bulvársajtón-írja a mikom.hu