2010. július 10-én, Budapesten, a Felvonulás téren kerül megrendezésre az első Családi- és Imanap. A több keresztény – karizmatikus pünkösdi, baptista és református – gyülekezet összefogásával létrejövő rendezvény célja a bibliai alapokon álló életvitel, értékek bemutatása és az azok melletti kiállás.
A rendezvény szervezői más egyházak tagjait is várják az összejövetelre. A családi programok 14 órától kezdődnek élő, zenés istentisztelettel. A rendezvény ideje alatt különböző gyerekprogramok, foglalkozások teszik a gyerekek számára is hasznos és kellemes programmá az eseményt. A rendkívüli alkalom este 20 órakor könnyűzenei koncertekkel ér véget.

Több keresztény – karizmatikus pünkösdi, baptista és református – gyülekezet rendkívüli összefogásával született meg az a rendezvény Budapesten, ami 2010. július 10-én – a melegfelvonulással egy időben – a Felvonulás téren kerül megtartásra. A rendezvény szervezői más egyházak tagjait is várják az összejövetelre.

Az előadások után 16.30-tól népszerű gyermekkoncert a kisebbeknek Pintér Béla vezetésével, majd Christine és Sodapop Jeanville francia koreográfus tánccsoportját 18 órától a Tehillah lemezbemutató koncertje követi. 19 órától szakrális könnyűzenei koncertet ad a WhiteFieldz Project, akik színvonalasan keverik a blues-rock-elektronikus zenei stílusjegyeket.
A rendezvény egész ideje alatt különböző programok (ugrálóvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, graffiti verseny, bábjáték, stb.) várják a kis- és nagycsaládos szülőket, gyermekeket.

A rendezvény szervezői hangsúlyozzák, hogy nem a melegfelvonuláson résztvevők ellen akarnak fellépni, hanem egy működőképes életvitel, értékrend mellett kívánnak megszólalni, szeretettel várva erre az eseményre azokat is, akik a melegfelvonulásról érkeznek.