Szegény miskolci Fideszesek! Ők ezek szerint nem tudják a tutit, hiszen legutóbbi sajtótájékoztatójukon azért háborodtak fel, mert idézzük:” a Zöld nyíl programhoz kapcsolódó kommunikációs tenderen, a versenyben maradt három cég közül a legkedvezőtlenebb ajánlatot adó cég nyert, mert az úgynevezett szubjektív pontozást követően, mégis ezt a társaságot, vagyis a Zeus Kft-t hozták ki győztesen.

” Ugyanis a tuti ebben szocialista érdekhálózatban a következő: nem az a nyertes, aki a legtöbb pontot kapja, hanem az kapja a legtöbb pontot, aki nyer. Ráadásul ennek a győztes vállalkozásnak az egyik tulajdonosa, nem is olyan régen, mint afféle helyi kampány-stratégaként pulzált a mi másodlagosan sikeres, ám még mindig szenvedélyesen rezignált polgármesterünk közvetlen közelségében. Ez minden normális helyen, a politikai etika minimumát tiszteletben tartó közegben, természetesen már önmagában is kizáró ok lenne. Ám ebben a szocialisták által irányított országban és városban rég nincsenek már erkölcsi megfontolások. Csak a buhera.
Az viszont már mosolyt fakaszt, amikor még ők fenyegetőznek perrel abban az esetben, ha a Zeus Kft-t az önkormányzattal, mint kifizetőhellyel hozzák összefüggésbe. Ráadásul akkor is perre mennének, ha az említett résztulajdonost jelenlegi polgármesteri kampány-tanácsadónak titulálnák, a nyilvánosság előtt. Tényleg: lehet valaki ilyen óvatlan? Hiszen melyik az a bolond csókos maszop közeli cég mai napság Miskolcon, amelyiknek szüksége lenne ebben a Holdingos, tagvállalatos világban a közvetlen pénzügyi nexusra az önkormányzattal? Vagy miért kellene éppen most hivatalos keretek közé szorítani a kampánymunkát a sok BUKÓ-sisakossal? Híreink szerint persze, az egykori kampányfőnök, ezekben a kampány-végi napokban nyilvánvalóan önszorgalomból, illetve altruista módon és okokból, többet tartózkodik a városi tévében, mint Szűcs Erika az Idősügyi tanácsban.
Azért jó látni, hogy szocialistáinknak még mindig van lelkük és önérzetük Egyedül a szavaik hitele vált semmivé.