Miskolc. De ilyen mélyigénytelenséget. Maguk alá vizelő csövesek. ( 50m-re a rendőrörs)
A Tiszai és környéke sosem volt ennyire lepusztulva mint most. Azt még megértem, hogy nincs lóvé a Kandó tér átépítésére, de legyen már pénz állagmegóvásra, könyörgöm. A városunkba vonattal érkezőt mi is fogad?
A villamos megálló volt aluljárójának a lejárati részéről hulló burkoló lapok, deszka ülés nélküli padok, rozsdás kerítések, korlátok,, gondozatlan park, , lepukkadt virágtartók, virág nélkül, összerepedezett, bokatörő aszfalt burkolat, kosz, szemét mindenhol, rozsdás, deformálódott hulladékgyűjtő edények, részeg, maguk alá vizelő csövesek. ( 50m-re a rendőrörs)
Utoljára Káli Sándor polgármestersége idején volt egy kis felújítás, azóta mindenki sz@rik bele és várja a megváltó eljövetelét. Nem csodálkozom, hogy az idelátogatók a következő vonattal fordulnának vissza.Számos vidéki nagy és kisvárosban jártam már, de ilyen mélyigénytelenséget sehol sem tapasztaltam. Akár tetszik akár nem, ez a mindenkori városvezetést minősíti. Azért azt is elvárnám, hogy a területi képviselő is lobbizhatna ezért! Neki kellene közben járni, hogy a területén ne legyenek ilyen áldatlan állapotok!