/Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

A rendőrség továbbra is eltűntként keres egy 17 éves fiút és egy 16 éves lányt, akik a most megtalált 49 éves férfivel együtt tűntek el hétfőn este / Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

A Tiszában Tokajnál hétfőn este eltűnt három ember közül egy 49 éves férfi holttestét találták meg kedden. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi a 17 éves fiút és a 16 éves lányt, akiknek a férfival együtt veszett nyoma. A haláleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja.

Az eltűntek közül egy 49 éves férfinek most megtalálták a holttestét – tudta meg a 24.hu.

Mi történhetett? Három ember eltűnt a Tiszában Tokajnál – A rendőrség nagy erőkkel keresi őket

Mi történhetett? Három ember eltűnt a Tiszában Tokajnál – A rendőrség nagy erőkkel keresi őket

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lap megkeresésére közölte, hogy a férfi holttestét a helyszín közelében találták meg. Hozzátette azt is, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Tinédzsereket keresnek

A lap azt írja, a rendőrség továbbra is eltűntként keres egy 17 éves fiút és egy 16 éves lányt, akik a most megtalált 49 éves férfivel együtt tűntek el hétfőn este. Úgy tudni, hogy az eltűntként keresett tinédzser fiú a férfi rokona, a lány pedig a kamaszfiú barátnője.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azt írta, a bejelentés szerint az eltűntek ruháit és értékeit egy németjuhász kutya őrizte a parton.