Ha itt holnap jönne a Sátán maga, és azt mondaná, hogy “én leváltom Orbán Viktort, akkor a Sátán lenne itt a kedvenc

Betelefonált a Klubrádióba Bede Zsolt, a Vadhajtások főszerkesztője

Bede Zsolt: Én sosem beszéltem ilyen telefonos műsorban. Öné az első, Gyuri bácsi. Nem fogja elhinni, én Bede Zsolt vagyok, a Vadhajtások provokátora, verőembere, akit tetszett említeni, de nagyon mellé ment, mert én nagyon jól aludtam itthon, azon az éjszakán, és sajnos nem én voltam Magyar Péternek a provokátora.

Bolgár György: Ezt ugye, hogy Ön volt a provokátor, nem én mondtam, hanem egy hallgató. Állítólag Facebookon terjed, hogy Ön volt az.

B.Zs.: Ezek fake news-ok.

B.Gy.: Szóval otthon aludt?

B.Zs.: Otthon aludtam, másnap tudja, ballagás volt. Én nem a 16-17 éves lányokkal táncolgatok. Mondjuk én nem is akarok miniszterelnök lenni. A kisfiam ballagására készültem. Másnap ebédelünk, és értesültem, hogy milyen őrültségeket csinál ez a messiás fiú. Elájultam, aztán jöttek a videók. Azt is hozzáteszem, hogy ha én lettem volna ott, akkor azt kicsit komolyabb felbontásban élvezhettük volna Péter táncikálását.

B.Gy.: Szóval jobb videót csinált volna, mert jobban ért hozzá.

B.Zs.: Ne hülyéskedjünk, komoly influenszer vagyok. Petit másfél méterről videóztam volna, hogy ha én lettem volna ott, ahogy látszik a – hát a barna foltos, most én nem tudom, hogy pisi, kaki, vagy pocsolya, de eléggé koszos volt – Péterünknek a nadrágja, nem Photoshop, a videón ki lehet venni. Orbán kihívója, egy miniszterelnök-jelölt férfi, ilyet nem csinál 43 évesen, pláne nem egy olyan kislánnyal táncol, aki kábé ugyanolyan idős, mint a legidősebb fia. Mondjuk nem tudom, hogy ez hogy van manapság.

B.Gy.: Ezt nem lehet megállapítani, pláne egy ilyen videóból.

B.Zs.: Gyuri bácsi, ott a videó, nézzük már meg. Az a kis lány épphogy átlépte a 18-at, épphogy nagykorú. A lába alatt bujkált a Petink, meg hát leguggolt a kis lába közé.

B.Gy.: Úgy érzem, hogy sajnálja, hogy nem volt ott.

B.Zs.: Hát, ha egy 40-es hölgy lett volna, oda én…

B.Gy.: Nem, nem, nem. Nem Magyar Péter helyén, hanem a videózó helyén nem volt ott.

B.Zs.: Ja, persze, hogyne. Látta A Wall Street farkasát, Gyuri bácsit? Megvan a jelenet, amikor Leonardo DiCaprio bedrogozva kimegy az autóhoz? Na, hát olyan videót csináltam a Péterrel, hogy fekszik a pocsolya mellett és négykézláb szaladgál, ott videóztam volna, hazáig kergettem volna.

B.Gy.: A végén még megcsinálta volna az új magyar Wall Street farkasát, nem?

B.Zs.: Óriási lett volna. Bemutatom Orbán kihívóját.

B.Gy.: Próbálta már közelről Magyar Péter előnytelen oldalait megmutatni.

B.Zs.: Találkoztunk az ATV-ben egyszer. Vittem neki egy övet (…) Ez még a Rónai Egonnal való összetűzés előtti beszélgetése volt az Egyenes beszédben. Vittem neki egy övet, aztán elszaladt, mert ő csak a lányokkal, meg a nőkkel, meg a feleségével volt kemény. Szöllősi Györgyit szerette molesztálni, de amikor Rónai Egonnal került szembe, akkor már kiszaladt a stúdióból.

B.Gy.: Az egy dossziés eset volt, ami pedig nem az interjú része.

B.Zs.: Hát de Gyuri bácsi, hogy ha én beülök Önhöz, vagy valamelyik nő kollégájához, és elkezdem mondani, hogy Önök hazudnak, Önök propagandisták, Önök fideszesek, Önöket a Rogán fizeti, akkor Bolgár úr nem védi meg a Klubrádiót, hogy “ne mondjon már ilyen hülyeségeket”?

B.Gy.: Megvédem, csak nem dossziézok, hanem megpróbálok, ahogy Önnel is beszélgetni.

B.Zs.: Fektessük le az alapokat, ami ott elhangzott. Szöllősi Györgyinek azt mondta, hogy őt nem hívják meg, holott egy héttel korábban, ott beszélt bent az ATV stúdiójában. Ennek ellenére ráförmedt a szerkesztő asszonyra hogy “mi az, hogy őt nem hívják be.” Szöllősi Györgyi erre reagált neki, hogy “egy hete itt voltál, nem baj?” És akkor elkezdett üvöltözni, meg propagandistázni. Miért nem látják a kedves tiszások, vagy akik ebben az emberben messiást látnak, hogy ez egy beteg ember?

B.Gy.: Ön látja, hogy beteg ember?

B.Zs.: Ez egy narcisztikus. Ha valaki megnézi Varga Judit interjúját Hajdú Péternél, vagy azt ahogy ez a Messiás kiállt a platóra és elkezdett szónokolni…

B.Gy.: Egymillió háromszázötven ezer embert nyert meg magának.

B.Zs.: Ez politikai degeneráció. Ha most 14 éve Gyurcsány lenne én is el lennék keseredve, de azért ennyire degenerált nem lennék, hogy egy ilyen emberbe lássam a megváltót.

B.Gy.: Az egymillió háromszázötvenezer a degenerált?

B.Zs.: Nem úgy mondom, hanem a politikai degeneráció. Ha itt holnap jönne a Sátán maga, és azt mondaná, hogy “én leváltom Orbán Viktort, akkor a Sátán lenne itt a kedvenc.

B.Gy.: De azért Magyar még nem a Sátán, ugye?

B.Zs.: Aki avval kezdte a politikai pályafutását, hogy aki három gyönyörű gyereket szült neki, azt az asszonyt, a feleségét, a gyerekei anyját lehallgatta, és abból épített egy ilyen hype-ot maga köré, hogy majd bukik az Orbán, másnap már Rogánék menekülnek a Ferihegyről.

B.Gy.: A lényeg az, hogy Bede Zsolt hallgat minket.

B.Zs.: Nem hallgatom, csak az ismerőseim szóltak.

B.Gy.: Ezek szerint az ismerősei hallgatják, az is valami. Szóval nem Ön volt, aki levideózta Magyar Pétert, és ezt megcáfolta. Úgyhogy örülök, hogy beszélgettünk. Ez egy történelmi pillanat, nem?

B.Zs.: Hát ez az, hogy engem meg sem hívnak sehova, pedig annyi jó dolgot tudnék mondani. Múltkor is be jártam Önöknél, amikor lekurvázták a Varga Juditot és a Novák Katalint.

B.Gy.: Nem kurváztuk le, az egy abszolút félreértés volt, nem? Nem kurváztuk le, megvédem a rádiót.

B.Zs.: Nekem megvan a cikk. Kurvák cseréje című cikk jelent meg a Klubrádió honlapján.

B.Gy.: nem a bútorokat kellene cserélni, vagyis a bútorokat cserélték, ez volt a cikkben. Csak tudatosan félreértelmezték. Remélem, nem tudatosan, de félreértette. Olvassa el még egyszer. Köszönöm Bede Zsoltnak, hogy telefonált. Ez a lényeg, hogy beszéltünk.

B.Zs.: Viszhallás!

A teljes beszélgetést meghallgathatják a Klubrádió honlapján.

Fotó: Archív