Varga Judit újabb titka derült ki –Magyar leplezte le ezt is

 

Magyar Péter egy haragos kommentelőnek bökte oda mellékesen, hogy ő írta volt felesége, Varga Judit posztjait.

Varga Judit újabb titka derült ki – Volt férje leplezte le ezt is

Fotó: Facebook/Varga Judit

A Tisza-párt elnöke azt állítja, Varga Judit (a Fidesz-KDNP kormány volt igazságügyi minisztere, Magyar volt felesége) nem maga írta a social media bejegyzéseit, hanem az exférj, tehát Magyar feladata volt ezek elkészítése – közölte a media1.hu.

Magyar Péter egy dühös kommentelőnek válaszolt, aki nem túl hízelgő állításokat fogalmazott meg neki a Facebookon:

Emlékszem, Varga Judit volt talán az első politikusnő, aki komolyan rágyúrt a facebookos megjelenésre. Mindig elegáns, mindig komoly gondolatokat megfogalmazó, szeretni való, emberarcú valaki mosolygott ránk a képekről. Erre jöttél te a hülye gyerek kinézeteddel és megrögzött, pszichopata, nárcisztikus, arrogáns modoroddal… (bohóc ikon) El fogsz dőlni a Momentumhoz hasonlóan pár év múlva, mint a rohadt nád.

Erre válaszolt Magyar Péter kommentben:

Ne zavarjon, hogy én írtam a posztjait!

Azt ugyan nem részletezte, hogy mettől meddig volt a fideszes miniszter közösségi média oldalának tartalomfelelőse, és a szövegírói munkásságért kapott-e valamilyen ellentételezést, vagy szívességből vállalta a kommunikációs feladatokat, ezért a Media1 e-mailben kereste meg őt a párt sajtóirodáján keresztül.

Több kérdést is feltettek arra vonatkozóan, mikor végezte a fenti feladatot Magyar Péter, illetve, kapott-e ezért fizetést, de többek között arra is választ vártak, hogy hány tartalom készült Varga Judit részére, és ezeket valaki jóváhagyta-e.

Magyar Péter a megkeresésre rendkívül szűkszavúan, de válaszolt:

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Ellentételezést nem kaptam. A többi kérdés közül már egyik sem releváns.

MP