Augusztus 24-én, szombaton ismét szivárvány lesz Kassa
Hivatalosan is itt a PRIDE szezon! Az első (a közeli régióban) már most szombaton, június 8-án a szomszédos Bécsben. Június 22-én Besztercebányán, június 29-én pedig először Nagyszombatban folytatjuk . Július hagyományosan a pozsonyi Rainbow PRIDE-é (július 20.), Szlovákiában pedig a furcsa nyár a PRIDE Kassánkkal zárul !
Pride KE 2024
Mikor lesz?
Rainbow Ribbon kampány hivatalosan is véget ért a múlt héten, és mi a Saplinq-nál simán belevágtunk a PRIDE előkészületeibe .
2024. augusztus 24-én, szombaton ismét szivárvány lesz Kassa.⁠ Már előttünk áll a 12. év , és mint mindig, most is egész héten (augusztus 17-25.) várhattok a különféle kísérőrendezvényekre.
pride kosice 24-8-24
dobrovolnicky program
CSATLAKOZNI AKAROK
Önkénteseket keresünk
Szervező csapatunk néhány hete intenzíven dolgozik a felvonulás programján és részletein, és már tudjuk, hogy önkéntesek segítsége nélkül ez nem megy a PRIDE héten .
Éppen ezért immár hetedik alkalommal nyitjuk meg a PRIDE Košice önkéntes programot – egyedülálló lehetőséget mindenkinek, aki a PRIDE színfalai mögött szeretne részese lenni, újat tanulni és új barátokat szerezni az út során .
Mutasd meg színeidet a PRIDE-on
Itt a QueerShop -ban különféle LGBTI+ identitású kis és nagy zászlókat találhat , amelyek ezen a nyáron sem hiányozhatnak PRIDE-felszereléséből.
queershop-vlajky