Megan Tjelle, a 29 éves chicagói ápoló, nemrég megosztotta lenyűgöző fogyási történetét

Megan Tjelle, a 29 éves chicagói ápoló, nemrég megosztotta lenyűgöző fogyási történetét, mely során összesen 47 kilóval lett karcsúbb. Az idáig vezető útja azonban nem volt zökkenőmentes, hiszen számos kihívással kellett szembenéznie.

Megan Tjelle fogyástörténete

Gyerekkorában elképesztően aktív életet élt – gyerekeknek való fejlesztő sportokért kattints ide -, versenytornászként hetente több mint 20 órát edzett, így a testsúly és az étkezések soha nem jelentettek számára problémát. Ám amikor egyetemre ment, élete jelentősen megváltozott. Sokkal kevesebbet tudott mozogni, mivel az ápolói iskola és az éjszakai műszakban végzett munkája miatt nem volt rá ideje. A hízás fokozatosan kezdődött nála, de végül kórosan túlsúlyossá vált. Miután már 112 kilót mutatott a mérleg, rájött, hogy változtatnia kell az életmódján, és kemény munkájának meg is lett a gyümölcse – ismerd meg a történetét!

- Egyetem alatt a legtöbb időmet a könyvtárban vagy a kórházban töltöttem, és könnyen túlevéssel kezeltem az ápolói iskola és a vizsgák okozta stresszt. Teljesen abbahagytam az edzést - magyarázta Megan a Profimedia oldalán.

– Egyetem alatt a legtöbb időmet a könyvtárban vagy a kórházban töltöttem, és könnyen túlevéssel kezeltem az ápolói iskola és a vizsgák okozta stresszt. Teljesen abbahagytam az edzést – magyarázta Megan a Profimedia oldalán.