Skip to content

Magyar Péter szakított Vogel Evelinnel

Magyar Péter szakított Vogel Evelinnel

Valaminek a vége, valami újnak a kezdete

– írta Magyar Péter legutóbbi posztjához Instagramon.  A sejtelmes, távolba révedős bejegyzéshez dukált néhány hashtag is, amiből kikövetkeztethető, mire gondolt a költő:

#breakup, #szakítás, #separate, #hála, #köszönet, #neverwalkalone.

Vagyis Magyar és Vogel Evelin feltehetően szakítottak.

Magyar Péter/Instagram

Míg korábban Vogel rendszeresen mutatkozott Magyar mellett, a legutóbbi tüntetéseken, illetve a vasárnapi eredményvárón már nem állt ott Magyar mellett. A posztot Magyar a Facebookra is kitette, ott kommentelte is, Ákos Valami véget ért című számából idézve: “Valami véget ért, valami fáj” – írta.

Magyar végül a Blikknek szerdán délelőtt megerősítette, hogy valóban szakítottak Vogel Evelinnel.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.3 Comments

 1. Névtelen
  2024.06.12. 13:26

  Vagy pont fordítva történt a szakítás? csak kérdés. Frusztrációkat és kirohanásokat egy nő nem hajlandó elviselni. Nőnek biztonság kell, hogy a férfi megvédi. Politikában pedig egy politikusnak biztonságot kell mutatni választói felé ezzel kiszámíthatóságot, jövőképet, víziót vázolni. De kirohanásokkal, frusztrációkkal a választó se érzi, hogy egy adott politikus jövőt, kiszámíthatóságot adna neki.

  5
  7
 2. Névtelen
  2024.06.13. 06:35

  És ?

  2
  1
 3. Névtelen
  2024.06.13. 08:37

  Gondolom rajott a luvnya, hogy egy szektavezerrel el egyutt. Aztan megverte.

  2
  3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük