Skip to content

Czinkné Sztán Anikóval fog bírokra kelni

Czinkné Sztán Anikóval fog bírokra kelni

Mit tudhatunk önről, miért döntött úgy, hogy elindul a körzet képviseletéért?

Hanyu Hajnalka vagyok, Miskolcon születtem, tanultam, dolgozom és élek, két gyermekem van. Pszichológiai tanulmányokat folytattam, és ez erősítette az empátiámat, sőt, a munkámban is nagy segítség: egy multinacionális vállalat értékesítési vezetőjeként kell több szempontot mérlegelnem és döntéseket hoznom.

Amióta csak az eszemet tudom, mindig fontos volt számomra a közösség képviselete és támogatása. Zöldértékeket valló emberként tudom: bár a környezetünk a jelenünk, amelyben élünk, de ez a gyermekeink jövője, nem mindegy, hogyan vigyázunk rá, mit és hogyan hagyunk örökül számukra.

borsod24.hu

Korábban írtuk

Who is who. Pelenkákat szállított házhoz?

Who is who. Pelenkákat szállított házhoz?

Czinkné Sztán Anikó – vállalkozó, 10 évet töltött a közigazgatásban, az elmúlt 20 évben pedig a saját vállalkozását vezeti.”

B24-infó: A Kriza-korszakban a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője volt, majd 2012-ben a nehéz gazdasági helyzetben lévő vállalat vezetőjeként másfél millió forintos év végi jutalmat kapott. A karriere azonban röviddel ezt követően véget ért a cég élén, 2013-ban ellentmondásos körülmények között menesztették. Arról is a sajtóból értesült, hogy már nem ő vezeti a Miskolci Turisztikai Kft-t.

Volt egy cége amelyik  pelenkát (?) szállított házhoz.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.5 Comments

 1. Névtelen
  2024.06.06. 18:32

  Hajnalka a pszichológián tanult meg hazudni?

  3
  1
 2. Névtelen
  2024.06.06. 22:13

  Nagyon szurkolok Hanyu Hajnalkának és aki nagyon sokat tett Szirmáért es Martinkertvárosért Cseléné Figula Edinának ! Remélem az itt lakók megszavazzák ismét. Ezt a Czinknét nem szeretném kritizálni,főleg a múltját nem. Mindenki tuddja milyen ember valójába . Nem való politikusnak . Finoman szólva. A kampánya sem tetszik a videói lehangolóak ,főleg a hangja. Róla csak annyit a múlt az kíséri végig.

  2
  2
 3. Névtelen
  2024.06.07. 07:28

  Hanyu Hajnalkában meg Czinknében annyi a közös, hogy nem is a körzetben élnek…Annyira nem ,hogy 2024 februárban mint Diósgyör, lyukói jelöltként nyilatkozott…

 4. Névtelen
  2024.06.07. 08:13

  Hanyu Hajnalka sokkal intelligensebb,nézeteim szerint. Dolgozott unokanővérem Czinknénél évekig,és nem tartja be azokat amiket ígér. Nem egyenes,kihasználja az embereket. Ilyen képviselő minek és ráadásul zűrös,úgy múltban mint jelenben.
  Hajnalka egy normális,józan gondolkodásu nő.
  Tiszteli a kollegáit. Miskolcnak olyan kép iselőkre van szüjség akik nemcsak szájban nagyok hanem tettekben. Martinkertváros-Szirma utaszakaszai ,vizelvezetése most megfog ujjulni. De ezt még a mostani képviselők segítik ,dolgoztak rajta. Ehhez ahogy Czink ígéri nem ő kezdeményezi ezt.

  1
  1
  • Névtelen
   2024.06.13. 13:20

   Nem, az útmegújulást nem a mostani képviselők segítik, dolgoznak rajta. 5 év alatt szart se sikerült változtatni, persze amikor beindul a kampány akkor hirtelen eszükbe jutott, hogy mutatni is kéne valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük