Durván sértegették egymást a borsodi Sándor Bandival, mire  összejött a meccsük Tasnádi Péter és Simon Elemér gáláján

A magyar közösségi médiában messze a kőbányai Tobak Patrik volt a legprovokatívabb, aki már gyerekkorábban is Gagastar Milánnak üzengetett, ha kellett rappelt és néhány K1-meccse is volt külföldön. Persze a meccs előtti üzengetés nem csak a közönség szórakoztatására jó, hanem a pszichológiai hadviselés része, hiszen a verbális agresszió mindenkinél betalál: Conor McGregornak például több ellenfele is arra panaszkodott, hogy sértegetések áradata miatt nem tudtak koncentrálni a felkészülésre.

Tavaly egy éven át a legdurvább sértegették egymást a borsodi Sándor Bandival, mire december 16-án összejött a meccsük Tasnádi Péter és Simon Elemér gáláján, ami botrányba is fulladt.

Bár Tobak rögtön kétszer is padlót fogott, a meccset mégis azért kellett félbeszakítani, mert a forrongó közönség piát locsolt a küzdőtérre. Mivel Sándor Bandi eleve ínszalagszakadással állt ki, a második menettől Tobak gyakorlatilag csak a sérült lábát rugdosta, még akkor is, amikor a másik a földön feküdt. Egy ponton Tobak a ringből is kiugrott, hogy az őt lelocsoló ellendrukkereknek rontson. Az egész annyira vállalhatatlanná vált, hogy végül Tanádi Péter állíttatta le a bunyót.https://444.hu/2024/05/25/a-magyar-ejszakai-elet-azt-hitte-megtalalta-a-sajat-jake-pauljat-iszonyatos-kavaras-es-rendorsegi-korozes-lett-belole