Magyarországra is megérkezett a Miller Mix globális kampánya a zenei tehetségekért

A Miller és a Beatport együttműködésében Magyarországra is megérkezett a nemzetközi Miller Mix kampány. A világszerte hat helyszínt érintő kezdeményezés hazai állomásán egy nagyszabású augusztusi zenei eseménnyel, a jövő zenei tehetségeit megszólító pályázattal és videósorozattal ünneplik a márka és az elektronikus zene kapcsolatát.

A Miller Genuine Draft idén nyáron összehozza az elektronikus zene nagyágyúit és a jövő talentumait a Miller Mix kampányban. Világszerte hat helyszínen, Isztambulban, Budapesten, Fokvárosban, Sydneyben, Tbilisziben és Almatiban felejthetetlen élményekre számíthatnak a zenekedvelők. A kezdeményezés keretében Budapestre látogat az elektronikus zene egyik legizgalmasabb formációja, a Gioli&Assia olasz zenei duó is.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója elmondta, hogy „az idei kezdeményezés ismét testközelbe hozza az „It’s Miller Time” életérzést, az önfeledt szórakozás örömét, de szeretnénk tovább mélyíteni a márka és zene kapcsolatát is, felhívni a figyelmet az elektronikus zene új generációjára, és bemutatkozási lehetőséget biztosítani a jövő tehetségeinek”.

A Miller Mix a Beatport Grouppal együttműködésben jött létre, akik az elektronikus zenei szcéna szerves részeiként, több mint két évtizede támogatják termékeikkel és szolgáltatásaikkal a feltörekvő és élvonalbeli DJ-k és producerek munkáját karrierjük minden szakaszában.

A kampány nem csak egy zenei eseménnyel vonja be a közönséget, hanem ezen túlmutatva inspirációt és támogatást is nyújt, hiszen a hat országban egy-egy nyílt pályázat keretében küldhetik be a feltörekvő művészek eredeti zeneműveiket. A pályázók közül a szakmai zsűri választja ki a nyerteseket, de a közösség szavazatai is hozzájárulnak a végső döntéshez. A hat nyertes azon kívül, hogy felléphetnek a Miller Mix helyi zárórendezvényén, fejenként egy több mint 5000 Euró értékű, a Beatport által összeállított juttatáscsomagot is kapnak.

A Miller Mix kezdeményezés része egy dokumentumsorozat is, ami a helyi művészek és a városlakók egyedi történeteit meséli el, és rávilágít az esemény hátterében álló városok hihetetlen kultúrájára.

A hazai kampány csúcspontja augusztus 31-én egy egyedülálló zenei esemény lesz. A főváros ikonikus helyszínén, a Vajdahunyad Várában bemutatkozási lehetőséget kap a pályázat magyar nyertese, közvetlenül a Gioli&Assia olasz zenei duó, illetve a magyar Peter Makto és Gregory S fellépése előtt.

Az esemény a világ bármely pontjáról megtekinthető lesz az online közvetítésnek köszönhetően, így a zene szerelmesei a világ minden tájáról csatlakozhatnak a közös élményhez.

További részletek a verseny és az esemény kapcsán az alábbi linken érhetőek el: Miller & Beatport Present Miller Mix

Borsodi Sörgyár Kft.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A sörgyár nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon. A Borsodi töretlen népszerűségnek örvend, évek óta hazánk egyik legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

Még több információért látogasson el a Borsodi Sörgyár megújult honlapjára: www.borsodisorgyar.hu

 

A Molson Coors Company

A Molson Coors Beverage Company a new yorki és a torontói tőzsdéken nyilvánosan bejegyzett vállalat, és működése felöleli a Molson Coors North America és a Molson Coors Europe területeket is. A közép- és kelet-európai régióban a Molson Coors a következő országokban van jelen: Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Csehország, ahol a régió egyik legkedveltebb sörei készülnek: a Staropramen, a Kamenitza, a Bergenbier, az Ožujsko, a Jelen és a Nikšićko Pivo. A vállalat elkötelezett az iparág színvonalának emelésében, valamint abban, hogy pozitív benyomást keltsen a dolgozóiban, a fogyasztókban, a közösségekben és környezetében. Ha többet szeretne megtudni a Molson Coors Beverage Company-ról, látogasson el a www.molsoncoors.com weboldalra.