Pottyondi: Akik picsa magányosak és persze a kiszűrhetetlen szexfüggők
Május 31-én, pénteken, 20:00-tól jön Ede Madame Ismerkedő Estje!
A felismerés: Normális, kedves, ápolt emberek vesznek körül, akik picsa magányosak, és nem tudnak hol barátkozni.
A termék: Ismerkedő est az Aréna Garden-ben. Két dj, Sazabio és HuskyJoe, talán egy playlist Ede néni kedvenc randi zenéivel a Házibulitól a Smack My Bitch Up-ig.
A társaság: szingli, magányos, szeretethiányos, depressziós, bipoláris, nárcisztikus, borderline, komplexusos párkeresők, te, aki a többi flepnishez képest full normális vagy, és persze a kiszűrhetetlen szexfüggők.
Politikai nyilatkozatunk: Az első lépés, hogy benépesítsük az országot, ha az online térben elszigetelődött, magányos emberek egymásra találnak a parketten. Uraim, kérjétek fel a hölgyeket egy táncra!
A Soros-terv: férfi és női kvóta: 400-400 jegy, darabja potom 3990 forintért. (Nagyon bocs, de Gyuri bácsi nem utal, és sajnos pénzbe kerül a szervezés, a helyszínbérlés, a két DJ, egy ingyen pia, és egy párkeresős matricás játék előkészítése. Az általad vásárolt jeggyel egy fogyatékos gyerekekkel foglalkozó alapítványt is támogatsz.)
A legkétségbeesettebb marketing ötletem: Ott lesz az egyik legcsinosabb barátnőm, aki 1 év 8 hónap és 3 napja nem smárolt. De ki számolja…
A többit a természetre és a Tubira bízzuk!
Jegyek kommentben.
Tali ott! ❤️