Skip to content

Janiczak Dávid: A motoros klubok tisztességes, becsületes és bajtársias közösségek

Janiczak Dávid: A motoros klubok tisztességes, becsületes és bajtársias közösségek

Bár az ózdi polgármesternek erre a járműre nincs jogosítványa és nem is szeretne, ám a motoros közösségeket nagyra tartja, ezért állandóan látogatja is találkozóikat.

Janiczak Dávid maga számolt be a részletekről a közösségi médiában. Amit pedig a motoros közösségekről említ, nehéz vele vitatkozni, aki valaha is töltött el huzamosabb időt motorosok nagyobb társulatában, tudja, hogy valóban összetartó brigádok.

“MOTOROS BARÁTSÁG 🏍 MOTOROS TALÁLKOZÓ

14 éve rendszeresen látogatom az Easy Wanderers MBK által szervezett motoros találkozót. Nem, nem a motorok miatt, arra az egyre jogsim sincs, nem is szeretnék. A motoros klubok tisztességes, becsületes és bajtársias közösségek! Rendezvényeik hangulata, mindenkinek javára válik, feltölt emberséggel. Sajnos a mai világban egyedinek számítanak ebből a szempontból is. Na, de nem tagadom le, van pár gépezet ami igen figyelemreméltó számomra is, a hangjuk sem utolsó férfi füllel, így meg is szoktam ragadni az alkalmat, hogy a városban megtett tiszteletkörön valaki mögé felülhessek, így történt ez most is, aztán ők mentek tovább hagyományosan Sátára.

Köszönöm Bubunak, hogy elvitt egy körre! Üdv minden motoros klubnak, azoknak akik most nem voltak itt, pl. a Kerecseneknek és a Vulkán Ridersnek is! Az úton pedig továbbra is előzékenyen bánok velük, elengedem, lehúzódok, figyelek, javaslom másoknak is, a saját és az ő biztonságuk érdekében!” – tette hozzá az ózdi polgármester, aki képeket is mellékelt az eseményről.

Korábban.

Mi a goj, ki a goj?

– Láttál már zsidó motorost? – kérdezte sógorom.

– Nem tudom. Ha netán lenne is, nincs ráírva, hogy „én zsidó motoros vagyok”.

– Miért nevezik magukat a nem zsidó motorosok gojnak?

– Kérdezd meg tőlük.

Megkérdeztem. Három motoros volt szíves válaszolni. Íme:

Az első: Haggyámá!

A második: Nem tetszik? Reszkessenek a zsidrákok!

A harmadik: Cukkolásból. Várd ki a végét!

E „kimerítő” válaszok után a másodikat még megkérdeztem:

– Mi a célja a motoros gárdának?

– A cigányok sakkba tartása.

– De a cigányok nem zsidók.

– Egyre megy. Egyik kutya, másik eb. A kutyák pedig féljenek!

Fotó. Archív képek. Figyelem A Goj motorosok nem is jártak Ózdon



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2024.05.14. 07:55

    a kurva anyjukat. mind hulladék

  2. GRUMBLI
    2024.05.14. 22:07

    fidesz szellemi szintje, viccember az összes, milliós vasakkal, bőrtangában húzogatják a gázt, hú de kemény már, pisikaki egyben ha meglátok pár ilyet, ja nem, inkább mosolygok egyet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük