Érdekes kísérlet indul Miskolcon: létre lehet-e hozni egy új színházi játszóhelyet?
 A Tudomány és Technika Háza és az önkormányzat úgy gondolják, hogy igen.

„El kellett hogy múljak hatvan ahhoz, hogy elkezdjek fecsegni magamról. Nincs már olyan titkom, amit ne mondhatnék el.” Jordán Tamás mondja ezt, aki Miskolcra érkezik áprilisban, és e titkok részesévé teszi majd a közönséget az új játszóhely második előadásán.

A hazai színházi élet legendás alakja, a Nemzet Színésze, a Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja, rendező ismét kitalált valamit: a népszerű stand-up-műfajt elegyíti a versmondással, poénokat a poémákkal, elragadó, könnyed, szellemes, közvetlen, igazi Jordán-stílusban.

A széllel szembe, poénok és poémák című stand-up-est április 29-én, hétfőn érkezik Miskolcra a Tudomány és Technika Háza Színpad – Harsányi Attila és vendégei sorozat részeként. A rendezvényekre érdemes korán érkezni: a Tudomány és Technika Háza az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével színházi közösségi, társasági élményt is szeretne nyújtani, ezért élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt.

Jegyek elővételben a technikahaza.hu vagy a tixa.hu oldalon vásárolhatók, illetve korlátozott számban az előadás előtt a helyszínen.