Pakusza Zoltánt nagyon le van fogyva, de indítja polgármesternek Miskolcon a Mi Hazánk
Budapest, 2022. április 4. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke (k) beszél, mögötte Szabadi István pártigazgató, Pakusza Zoltán alelnök, Dúró Dóra elnökhelyettes, Apáti István független országgyûlési képviselõ, Novák Elõd alelnök és Dócs Dávid alelnök (b-j) a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban az országgyûlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Kovács Tamás

A 46 éves földrajz-történelem szakos tanári végzettségű, a Jobbikból átállt politikus Toroczkai László parlamenti képviselő mellett asszisztensi feladatokat is ellát vagyonnyilatkozata szerint.

“Nem ígérgetni szeretnék, hiszen azt a többi politikai erő megteszi, hanem referenciát ajánlok a miskolciaknak: az elmúlt 14 év alatt végzett nem megalkuvó, tisztességes, korrupciómentes képviselői munkámat. Ezt szeretném most szeretett szülővárosom szolgálatába állítani” – írja a Mi Hazánk nevében kiküldött sajtóközleményben Pakusza, aki azzal folytatja, hogy sem a Fidesz, sem a balliberális oldal nem tudott bizonyítani az elmúlt harminc évben. Ezzel ellentétben ő, aki tizennégy éve politizál, következetesen képvisel egy harmadik politikai utat, és ennek az értékelvű politizálásnak a mentén építene egy értékelvű Miskolcot is.

Mind a 18 megyeszékhelyi választókerületben indít képviselőjelöltet a Mi Hazánk a június 9-i helyhatósági választásokon, az egyik körzetben, Perecen-Bulgárföldön maga Pakusza is elindul a képviselői pozícióért a polgármesteri cím mellett.