Miskolci Kocsonya. Figyelemmel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól kapott felszólításra

Tisztelt Pusztai László!

A Miskolc Holding Zrt-hez 2024. január 24-én az UNI-GARDEN Kft. vel kötött szerződések tárgyában benyújtott közérdekű adatigénylése alapján – figyelemmel a NAIH-tól kapott felszólításra, levelünk mellékleteként megküldjük az alábbi iratokat, amelyeket terjedelmi okokból nem csatolunk levelünkhöz, hanem az alábbi linkről tölthet le:

https://www.sds.miskolc.hu/index.php/s/zqtDb3EcmPM4Aay

A Miskolc Holding Zrt. és az UNI-GARDEN Kft. között 2022. szeptember 19-én (Rocktober Fest rendezvény kapcsán) létrejött Reklámtevékenység ellátására vonatkozó szerződést, illetve ehhez kapcsolódóan:

–          teljesítésigazolást

–          díjbekérőt

–          előlegszámlát

–          végszámlát.

A Miskolc Holding Zrt. és az UNI-GARDEN Kft. között 2023. február 1-jén a 2023. március 3-5. között megrendezett Kocsonyafesztivál megszervezése érdekében létrejött Támogatási szerződést, illetve ehhez kapcsolódóan az UNI-GARDEN Kft. által kiállított elszámolást, valamint az UNI-GARDEN Kft. által kiállított összefoglaló jelentést a Kocsonyafesztivál 2023 rendezvénnyel kapcsolatban megvalósult tevékenységekről. E szerződés tekintetében teljesítésigazolás és számla nem készült, tekintettel arra, hogy a Miskolc Holding Zrt. támogatást nyújtott.

A Miskolc Holding Zrt. és az UNI-GARDEN Kft. között 2023. augusztus 1-jén a 2023. év szeptember hó 22-24. napja között megrendezésre került „Miskolci Piknik 2023.” fesztivál megszervezése érdekében kötött Támogatási szerződést, illetve ehhez kapcsolódóan az UNI-GARDEN Kft. által kiállított elszámolást, valamint az UNI-GARDEN Kft. által kiállított szakmai beszámolót „Miskolci Piknik 2023.” fesztivállal kapcsolatban megvalósult tevékenységekről. E szerződés tekintetében teljesítésigazolás és számla nem készült, tekintettel arra, hogy a Miskolc Holding Zrt. támogatást nyújtott.

Jelen levelünk továbbítására kizárólag elektronikus levélben kerül sor.

Miskolc, 2024. április 4.

Miskolc Holding Zrt.

Fotó: Archív