Skip to content

Elcsalt és fogva tartott egy 11 éves fiút egy győri férfi, pornót mutatott neki, majd a látottak utánzását követelte tőle

Elcsalt és fogva tartott egy 11 éves fiút egy győri férfi, pornót mutatott neki, majd a látottak utánzását követelte tőle

A férfi erőszakos, többszörös visszaeső bűnöző, legkorábban 30 év múlva bocsátható szabadlábra. A döntés nem jogerős.

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a férfit, aki 2022. május 16-án jutalmat ígérve lakóhelyére csalt egy 11 éves kisfiút – derült ki a Győri Fellebbviteli Főügyészség kedd reggeli sajtóközleményéből.

A fiú egy buszmegállóban állt, amikor a férfi elhívta magához, majd egész éjszaka fogva tartotta.

A közlemény szerint a férfi szexuális cselekményt végeztetett a fiúval, majd egy pornóvideót mutatott neki telefonján, és azt követelte tőle, hogy ő is a videón látottakat csinálja. Amikor a kisfiú segítségért kiáltott, és azt kérdezte, mikor mehet haza, a vádlott bántalmazta és fenyegette. Hajnali 5 óra után a férfi elengedte a gyereket, aki onnan iskolába ment, ahonnan értesítették a rendőröket. A szülők időközben bejelentették a rendőrségen gyermekük eltűnését.

A vádlottat korábban már kétszer elítélték személy elleni erőszakos bűncselekmény miatt, így erőszakos többszörös visszaeső bűnözőnek számít. Az életfogytig tartó börtönbüntetés mellett 10 év közügyektől való eltiltást kapott, valamint eltiltották bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében kiskorú személlyel kerülne kapcsolatba. Az elsőfokú ítélet szerint a fegyházbüntetésből legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbeztek.

Másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik az eljárás, a Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását indítványozza az ügyben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.04.11. 22:44

    Nem hittanoktató véletlenül az illető? Vagy esetleg igazgató egy gyermekotthonban? Ezek biztosan direkt csinálják, hogy így járassák le a Fidesz-kormányt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük