Miskolc. A finomhangolás még finomabb hangolása

Április nyolcadikán lép életbe az ősszel bevezetett menetrend második finomhangolása. Íme a részletek.

A vállalat tudatta, hogy a szolgáltatóhoz és az MVK Közlekedésszervező Osztályához az utasoktól, illetve a nagy foglalkoztatóktól beérkezett észrevételek alapján április 8-tól (hétfőtől) életbe lép a menetrend második finomhangolási csomagja.

A korrekciók bevezetése egy eredetileg is tervezett és korábban többször kommunikált folyamat részét képezik, melynek az a célja, hogy a mindenkori menetrend a lehető legjobban igazodjon az utasok igényeihez a rendelkezésre álló kapacitásokhoz mérten – a Miskolc Városi Közlekedési Zrt közleménye.

Az MVK információszolgáltatása alapján, április 8-tól az alábbi változások lépnek érvénybe:

Tanítási időszakban munkanapokon:

•             a Repülőtér / Bosch végállomásról jelenleg 17:40-kor induló 12-es járat és a Búza tér végállomásról jelenleg 17:58-kor induló 20A-s járat nem közlekedik, helyette a Repülőtér / Bosch végállomásról 17:40-kor 20-as járat indul;
•             az Egyetemváros végállomásról jelenleg 18:15-kor induló 12-es járat és a Miskolctapolca végállomásról jelenleg 18:15-kor induló 20A-s járat nem közlekedik, helyette Miskolctapolca végállomásról 18:05-kor 20-as járat indul, mely érinti az Egyetemváros végállomást is;
•             két új indulási időponttal bővül a 43-as autóbusz-viszonylat menetrendje: mindkét végállomásról (Búza tér; Déli Ipari Park, Joyson) indul járat 14:07-kor.

Tanszünetben munkanapokon:

•             két új indulási időponttal bővül a 43-as autóbusz-viszonylat menetrendje: mindkét végállomásról (Búza tér; Déli Ipari Park, Joyson) indul járat 14:07-kor.

Szabad- és munkaszüneti napokon:

•             a Felső-Majláth végállomásról jelenleg 06:58-kor induló 1G-s járat nem közlekedik, helyette 07:00-kor 54-es járat indul.