A végén egyáltalán ki támogatta Verest a súlytalan jobbikosokon kívül?

Szarka Dénes  revansista vágyai a Facén

Veres Pál bejelentette, visszalép az önkormányzati választáson való részvételtől. Közösségünk, a Jobbik-Konzervatívok és én magam is szomorúan, de tudomásul vettük döntését, köszönjük azt az áldozatos munkát, amit az elmúlt években végzett.

Kitartóan támogattuk városvezetőként, magunkévá tettük legfontosabb alapelvét, azaz a várospolitikát, Miskolc érdekeit az egyéni érdekek és pártérdekek elé helyeztük.

A tavalyi évben elsőként biztosítottuk támogatásunkról, de szövetségeseinkkel együtt sem tudtuk eléggé megerősíteni ahhoz, hogy a külső és belső támadásoknak ellen tudjon állni. Mellette álltunk akkor is, amikor egyes emberek és klikkek – Fideszen innen és túl – minden áron tönkre akarták tenni, semmibe véve Miskolc érdekeit is.

Akik rombolták a várost annak érdekében, hogy rombolják a polgármestert, most úgy érzik, győztek. De nem győztek. Nem győztek, mert a meccsnek még nincs vége. A következő időszakban két dolog kell, hogy a szemünk előtt lebegjen: egyrészt tovább kell vinnünk a munkát, amit Veres Pállal elkezdtünk, azaz világos programot kell adnunk Miskolcnak politikai roncsderbi helyett, másrészt mindent meg kell tennünk azért, hogy azok, akik a polgármester bukásáért dolgoztak Miskolc érdeke helyett, eltűnjenek a helyi közéletből. Ezért fogunk dolgozni, ehhez fogunk ajánlatot tenni. Nem csak a politikai közösségeknek, hanem elsősorban Miskolcnak.