Miről beszéltek falusi egybites zsoccai hurkatöltők!? A nap

Sok a sutaság, csúsztatás, halandzsa.
Nézzük.

Azt mondja 5 év alatt 170 milliárd érkezett a városba, de javarészt iparűzési pénzekről beszél. 5-el elosztod (2019-2024) az 34 milliárd, csak van egy probléma, ebből ki kell fizetni a bölcsődéket, óvodákat, állami intézméyek fenntartását, az utak karbantarását, a közlekedést, a sofőrök bérét, mindenki bérét, a közvilágítást, MINDENT IS. Ami sokkal több mint ez a pénz.
Debrecen ezen felül AZ ÁLLAMTÓL több ezer milliárdot kapott, miről beszéltek falusi egybites zsoccai hurkatöltők!?
Nézzük miről hadovál még az autógyárhiányos miskolc grál lovag.

bezzeg Kassa, bezzeg Debrecen….. ) Halgassuk a mesét…:
‘(A Volvo Kassán épít gyárat. Ez a gyár 1,3 százalékkal növeli majd meg a szlovák GDP-t. Debrecenben ott van a BMW, több ezer milliárd forint működő tőke megy, ment Debrecenbe. Mi a kettő között vagyunk. Ki kell azt találni, el kell azt érni, hogy a két város között ne egy lassító legyen Miskolc. Találjunk ki egy olyan logisztikai központot, beszállítói hátteret, amivel mind a két várost el tudjuk látni. Arról nem is beszélve, amit az előbb mondtál. Kassának, de már Debrecennek is egészen biztosan 200 ezer fölött van a lakossága. Ezek a városok megteltek. Mind a két város körülbelül háromnegyed óra Miskolcról autóval, autópályán.)’

Eddig a siránkozás és a hadova, bandi szint.
Az a háromnegyed óra 70 perc, várostáblától a BMW gyárig, mai benzinárak mellett ki a franc fog naponta (oda-vissza) 200 kilométert elautókázni??????? az oda vissza 70+70 perc 140 perc, 2 óra 20 perc! Ennyi idő alatt bevásárol, konditerembe megy, ledől pihenni, elmegy a gyerekért stb.
2 óra 20 perc után leveszi a cipőt és a zoknit bezuhan az ágyba rendel egy pizzát és másnap reggel zombiként megint 2 órával hamarabb kel fel, hogy 8 ra beérjen dolgozni.
Tehát nem a sarki starbucksban hörpintgeti a kávéját, hanem kócosan zombiként ül az autóban (apropó Miskolc Kassa széttört fideszes csöbör autópálya szekuskám, na mindegy is!!!!!))) )))))))
Ráadásul ha esik ha fúj ha havazik, ha fagyos a szélvédő akkor oda is meg vissza is plusz 15 perc, de sebaj tóbiás te majd a starbucksból integetsz nekik a búza téren!)
EZ AZ EMBER sosem élt Miskolcon kívül fingja nincs külföldön milyen az élet!!! Egy Kassára költöző managernek esze ágában sem lesz magyarországra költözni!!!

Elmondjam neked miért tocimocika?
Az a benzinpénz amit a hektikus benzinárak mellett elautókázol 100-120.000 Ft inkább kifizet annyival többet albérletre valaki!!!! (plusz autópálya matrica!!!!)
Másik dolog tocika, Kassán Euroban kapja a fizetését, a Volvo Magánegészségbiztosítást ad AMIT KOSICE KASSÁN TUD FELHASZNÁLNI… ezek mind olyan dolgok amit a törpe agyaddal sem te, sem a 20 biztosítási alkusz segítőd végig sem tudott gondolni, elmondjam miért?
SENKIK VAGYTOK!
Egy Kassán élő ott fizet egészségügyi hozzájárulást. Azért mert ha üzemi baleset éri vagy ha CSAK ÉPPEN MEGFÁZOTT NEM FOG egy percet sem autókázni, hanem átsétál az üzemorvoshoz a gyár területén belül!!!!!!!!!
Ahogy ez lesz Kassán, Debrecenben, és ahogy a VASGYÁRBAN IS VOLT!! Amit te eltemetsz!! Te SENKI!!

ráadásul szlovák EURO alapú bankkártyája lesz, triplán megszivatja magát ha Miskolcra költözik.
Miért? Minden vásárlásnál konveriós költséget von le a bank! Egész egyszerűen mivel nem eurozona vagyunk, KASSÁRÓL senki nem fog miattad meg a festett hajad miatt ideköltözni!

Apropó Toca..!
Diósgyőrrel mi lesz? Arról nem hadováltál?????? Minket egyen meg a penész?
Lyukót minek toldozgatni foldozgatni járőröztetni tiszta busszal ellátni?
Nincs neked se tököd hogy megmondd hogy váljanak külön?

Egyszóval sehogy nem jön ki a matek hogy megérje Miskolcra jönni, csak a te szürkeállományhiányos (elnézést) BUTA fejedben.
Inkább szégyelném magam helyedben, de menjünk tovább te mesterséges intelligencia.
Debrecen is már 199.000 alá ment, sehol nincs az 200.000 felett! És nem Veres Pali miatt azt is megsúgom.

A miskolci öszödi beszédről csak annyit, hogy azt Keriza mondta amikor a fekete táskákról, mónikról hadovált, meg arról, hogy Miskolc Európa meg a világ legbiztonságosabb városa. Ezeket 2019-ben hadoválta a szXs, még a boonon mind a mai napig kint is van! De a minapon is!

Az hogy szvoboda is egy végtelenül elfuserált egybites és átlagon alatti buta ember, az fekete-fehér TÉNY.
Itt az a szomorú, hogy Pali miért nem bacta ki. Valószínű nem ő hoz döntéseket, ahogy Toca te se hoznál önállóan semmilyen döntést. Kati dönt HELYETTED.
Kati már rég le is tette a bizonyítványt.
És itt vége is a dalnak.

A nyomortelep bontással egyet értek, annak idején ÉN MAGAM IS aláírtam, de egyedül emiatt nem fogunk semerre haladni.
nem kérdés hogy a nyomortelepeket el kell bontani.
Lyukót is el kellene.
Nem szabad tologatni a szlmösödés megállítását.
Leválás, bontás, valami irány kell, mert megesz minket a kosz.

A programod na meg az elgondolásaid finoman szólva iegy NULLA!