Miközben az összes jobboldali médiumot virtuális gulágba zárták Zuckerbergék. A nap
„Fölteszem, ha Sztálin előmászna a kriptából, és Orbán bukását ígérné, a Magyar-hívek őt is éltetni kezdenék. Bárki, csak Orbán ne. Szállja meg az országot a NATO, csak Orbán ne. Ne legyen olimpia, hogy Orbán ne örüljön. És így tovább. Ez egy beszűkült, degenerált tudatállapot, amely orvosért, pszichiáterért kiált. Nem csoda, hogy odavannak Magyar Péterért. Hasonló a hasonlónak örül.

Tán egyszer majd azt is megtudjuk, ki szervez a háttérből, ki fizeti a színpadot, ki babrál a Facebook- és YouTube-algoritmusokkal, hogy lassan már Pakisztánban is Magyar Péter böfögéseit olvashatják. (Miközben az összes jobboldali médiumot virtuális gulágba zárták Zuckerbergék.)

Magyar Péter politikai hullája még mozog, beszél, fenyeget, újabb tüntetést szervez. Ám a nemzeti oldalra veszélyt többé már nem jelent. A sorok itt összezártak. Ha Kennedy gyilkosát leplezné le a következő titkos hangfelvétel, bigott hívein kívül akkor sem hinne neki senki. Ő egy beteg ember, aki a feleségével kegyetlenkedett, tönkretette a családját. Magyar Péter immár a baloldal kolonca.”