A Herman. Hogy még szorosabban összekapcsolódhassunk Öregdiákainkkal, mint valaha
Kedves hermanos Öregdiák!
A segítségedet kérem, hogy még szorosabban összekapcsolódhassunk Öregdiákainkkal, mint valaha.

Az Öregdiák Alapítványunk folyamatosan azon dolgozik, hogy új programokkal, rendezvényekkel és találkozókkal tartsa ébren az iskolánk iránti szeretetet és tiszteletet.

Ahhoz, hogy ezek az információk minél több volt hermanoshoz eljuthassanak, elkezdtünk hírlevelekben kommunikálni (ahogy ezt most Te is láthatod jelen levél formájában).

Ezekhez a levelekhez létrehoztunk egy feliratkoztató űrlapot, ahol könnyedén jelezni tudja mindenki számunkra, ha szeretné megkapni ezeket a leveleket. Így közvetlenül és rendszeresen tudunk kommunikálni minden érdeklődővel.

Kérlek, ha van egy szabad perced, oszd meg ennek a feliratkozó oldalnak a linkjét volt osztálytársaiddal, barátaiddal és minden ismerősöddel, aki egykor az iskolánk falai között tanult.

Az oldalt itt találod: http://hermangimnazium.hu/hirlevel-regisztracio/

A közösségi médiában, az osztályod Facebook csoportjában, vagy bármilyen platformon való megosztás segít abban, hogy a hírünk minél szélesebb körben terjedjen.

A továbbosztásod nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az öregdiák közösségünk még összetartóbb és aktívabb legyen. Hiszünk abban, hogy együtt sokkal többre vagyunk képesek, és ezáltal tovább tudjuk vinni iskolánk hagyományait és értékeit.

Köszönjük előre is a segítséged!

Veled együtt vagyunk: MI.

Üdvözlettel:
Madarász Péter