Rogán Antalnak.  A helyében indítanám a privat jet motorjait, és keresnék egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás

Varga Judit volt férje ragaszkodott ahhoz, hogy „ez egy jól felépített kommunikációs kampány”. Amikor az ATV műsorában szembesítették azzal, hogy lepropagandistázta a hvg újságíróját, aki pedig nem állította, hogy fizikai erőszak történt, és erre a rendőrségi feljegyzés sem utal, Magyar azt mondta, „mégis olyan az optikája”. Beszélt a Völner-Schadl-ügyről és üzent Rogán Antalnak is, aki szerinte jól tenné, ha elhagyná az országot.

Azt érdemes megvizsgálni, hogy ez kinek az érdeke és miért történik ez most – mondta kedden reggel az ATV-ben Magyar Péter a családi vitájukról volt feleségével, Varga Judittal. Magyar arra a kérdésre, hogy volt-e köztük tettlegesség, egyértelműen kijelentette: “Soha nem bántottam a gyermekeim anyját”. Szerinte “ez egy jól felépített kommunikációs kampány”, a Fradi-ultrák kezdtek arra utaló megjegyzéseket terjeszteni, hogy ő bántotta volna Vargát. Megjegyezte:

Biztosan volt olyan a házasságunkban, hogy verbálisan keményeket mondtunk egymásnak.”

Szimpla családi veszekedés volt

– mondta most az ügyről az ATV reggeli műsorában Magyar. A közben pártalapításra készülő, március 15-én politikai mozgalmat indító Magyar megjegyezte: ha bántotta volna a feleségét, aligha ítélte volna meg a bíróság a váláskor a közös gyermekfelügyeletet, ráadásul elmondása szerint a válás után Vargával még koktézogattak is, és “csak a szépre emlékeznek.”

Az ATV-ben arról is beszélt, szerinte bűncselekmény a rendőrségi feljegyzés nyilvánosságra hozása, és szerinte most erről megy a közéleti diskurzus, nem pedig Rogán Antal viselt dolgairól és a NER rendszeréről.

Völner Pál érintett a Schadl-ügyben, a kormány pedig fél évvel a gyanúsítás előtt tudott az ügyről és arról, hogy titkos megfigyelés folyik

– állította Magyar Péter amikor már arról a témáról beszélt, hogy csütörtökön megy az ügyészségre, hogy beszámoljon a Völner-Schadl-ügyben általa tudottakról, például a Tóni-Barbara-Ádám hármasról és Völner Pál volt igazságügyi miniszterhelyettes szerepéről az ügyben, amelyben jelenleg büntetőeljárás folyik, és amelynek Völner mellett vádlottja Schadl György, a bírósági végrehajtói kar elnöke is. Magyar úgy fogalmazott: a témában az információi Varga Judittól és Gulyás Gergelytől származnak, és mindezt igazolni is tudja.

Magyar végül ismét üzent Rogán Antalnak, és azt mondta: a miniszter jobban tenné, ha felkészülne az országból való elmenekülésre. Úgy fogalmazott:

A helyében indítanám a privat jet motorjait, és keresnék egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás.