Miskolcon Böjte. A ferences rendi szerzetes spermájával szennyezett ruhadarabok és egyebek

Molnár Péter a KDNP miskolci képviselője számolt be a Facebook-oldalán a hírről, miszerint a MCC meghívására Miskolcra látogatott Böjte Csaba

“A héten az MCC Miskolc vendége volt Böjte Csaba. Öröm volt találkozni és beszélni Csaba testvérrel, majd az előadását meghallgatni, melyet az MCC nyilvános Szülők Akadémiája keretében tartott „Életem társa legyél!” címmel.” – írta Molnár Péter bejegyzésében.

 

A legtöbben azt vetették fel, hogy Böjte Csaba gyermekotthonaiban is zaklattak és bántalmaztak gyerekeket, amiről ő azt állította -annak ellenére, hogy ő az intézmény vezetője- nem volt tudomása. A bántalmazások több mint egy évtizeden át tartottak és 15 gyermek esett áldozatul. Ezt követően az elkövetőt 28 év börtönre ítélte a román igazságszolgáltatás.

“A rábízott fiúgyermekek közül kettőt megerőszakolt, tizenegyet szexuálisan bántalmazott, tízet megrontott, tizenhármat fizikailag bántalmazott, egynek pedig veszélyeztette a testi épségét – mondta ki az ítélet.”

Itt érdemes megemlíteni, hogy V. János a bicskei otthon igazgatója, aki évtizedeken keresztül bántalmazta a rábízott gyermekeket mindössze 8 év börtönbüntetést kapott Magyarországon. A Novák Katalin és Varga Judit bukásával járó pedofil kegyelmi ügy kapcsán is van közös szál Böjte Csaba és a bicskei otthon között. A Telex.hu derítette ki, hogy:

A Böjte Csaba által vezetett otthon különleges szerepet játszott K. Endre számára, aki „a Kárpát-medencei ”nemzeti összetartozás„ jegyében” tartotta fontosnak meghívásukat.

 

Böjte Csaba nem csak közvetve volt érintett szexuális visszaélésekben. Korábban a sajtó arról is beszámolt, hogy a ferences rendi szerzetesnek szeretője volt. A nő elmondása szerint Böjte  visszaélt a hatalmi helyzetével, az ő kiszolgáltatottságával, és egy súlyosan bántalmazó kapcsolatban szexuálisan kihasználta őt, amibe ő belebetegedett.

A nő azt is elárulta, hogy a ferences rendi szerzetes spermájával szennyezett ruhadarabokkal, és az abból származó DNS mintákkal kész bizonyítani az állításait.

Az ügyről további részleteket ide kattintva olvashat.

Sokan azt is megjegyezték, hogy “inkább a rábízott árva gyerekekre kellene vigyáznia”, illetve, hogy “nem kellene vele villogni” és a találkozó “nem volt kellően átgondolva”.

A teljes bejegyzést és az idézettektől durvább kommenteket itt tekinthetik meg: