Megesz titeket Simon kapitány meg az öreg bartha őrmester reggelire . A hónap hi
MÁR jelöltek, de be sem mutatkoznak, szégyen! ÉS BUNKÓSÁG A VÁLASZTÓKKAL SZEMBEN.
Még a pont mi oldalára se vakarták ki a neveket meg az önéletrajzokat.Felső sor
1: ?
2: Deák Bárdos
3: Ködös KÖDÖNPÉ KÁDÉENPÉ kádergyerek- Molnár Pítör műhaj bajnok, bólogató jános, ismerjük, 9 év ALATT semmi nem fűzhető a nevéhez, pados mónikán kívül. Ami ugye szégyen és nem dicsőség.
4:?
5: Tiktok Bandy (elvileg ő egy HÚZÓNÉV:))))))) értitek? Húzónév??:))))
6:?
7: Klinga Daniel (6 milliót nyert állami tenderen?) (ha már Veres 20.000 Ft-os tankolási csekke olyan baromira fontos)
8: Bajszi baba, hahó Bajusz Gábor (megafonos roncsautó szakértő, más miskolci illetőségű múltja vagy bármi tevékenysége NINCS!!!)

Alsó sor
1: ??? ő róla híresztelik hogy műkörmös.
2: ? Az Erzsébet fürdőben az egyik ott dolgozóra hasonlít
3: A NAGY DOBÁS A NAGY NŐ! Cinkes néni, keriza idejébe ő volt a tapolcai alfa és omega az ő irányítása alá tartozott az Ellipsum megtervezése, legalábbis az első ütem, a bobpálya családi vállalkozás volt a férjével, Tündérkertnél üzleti érdekeltsége volt / van. Tulajdonképpen keriza alatt valami olyanféle turisztikai agytröszt lehetett…sok kis kellemes szekus duruzsolás meg titok fültanúja lehetett, Czinkné Sztán Anikó. A cinkes néni. Mindenki iszonyodik a társaságától.
4:? borzadáj, egy madárijesztő szebb, bár csöbör szintjén elmegyeget. Vaskos múltja lehet.
5: Cészényi Marika? Rossz a kép vagy sok a smink.
6: TICITOCITOCÁCSKA, Rádió EMMM A HELYI MENŐ CSÉ, Mészáros helytartója.
7: Nő a siker, Majtényi vagy majláti vagy a bánat se tudja, szóval semmit nem tett, nem közismert, Csöbör Katikával vigyorog az alapítványi bálokon.
8: Ficsere Beatrix: Mikomos ex titkárnő. Zsiga marci gimnazista évfolyamtársa talán.
9: Előttem szólók mondták a kopott farmeres piros hajú hölgyként hivatkozott valaki, biztos sokkal okosabb mint a Nagy Ákos ügyvéd… ők tudják. Lehet atomtudós msc professzor a harvardról.
10: Előttem szólók mondták eperjesi erika férje lenne?
11: ? Halmi gyerek lenne milliomos papával?…. Nem lepődnék meg mert 2022-ben indult ogy 1-ben…. a kép rossz vagy sokat öregedett a kis csóka.

A 19 emberből ha jól számolom 6 embernek van ILYEN OLYAN SZEDETT VETETT városházi tapasztalata, mint keriza árva, ilyen tiktokbandi szintekről beszélünk.
7 ről annyira nem tudunk semmit hogy nem is ismerik a miskolciak, még a nevüket sem 🙂
Ismerjük egymást! Hát hogyne! Megesz titeket Simon kapitány meg az öreg bartha őrmester reggelire. Ebből nem hogy győzelem de 5-10% aligha lesz 🙂
Szánalmas csapat.