Miféle okádék emberek vagytok ti, Ottó? A hónap

Erre az a válaz, hogy kedves Ottó, ha a kormányzati politikának hasznára lenne ez a gusztustalan féreg, akkor nem az eltűnését követelnéd, hanem meghívnád valamelyik tévéműsorotokba szerepelni.

Ahogy nem az a kellemetlen számodra, hogy kegyelmet kapott egy ember, aki tálcán vitte a gyerekeket a pedofil ragadozónak, hanem az a kellemetlen, hogy a politikai ellenfeleitek ebből kommunikációs hasznot húznak. Tehát nem a gyerekeket sajnálod, nem az a bajod, hogy egy vállalhatatlan gyermekeket bántalmazó lelketlen, erkölcstelen állat szabadon mászkál – hanem szokás szerint neked kizárólag az a bajod, hogy ebből Orbán Viktornak kommunikációs hátránya származik a kampányidőszak elején.

Körülbelül olyan erkölcsös, olyan kulturált közéleti álláspont, mintha arról írtál volna, hogy legyenek szívesek a gyerekeket ne közönség előtt, és a fidesszel összefüggésben megerőszakolni csoportosan, de hátul a fészerben akár kamerákkal felszerelt, gyurcsány logókkal ellátott kis online stúdiót is tudunk biztosítani.

Gyerekeket tettetek tönkre, Ottó.
Ártatlan, ártalmatlan, csodálatos kis életeket odadobtatok egy habzó szájú beteg ragadozónak.
Aztán a ragadozó kis segédjét ELENGEDTÉTEK. TI MAGATOK. ELNÖKI KEGYELEMMEL!!!

És neked most van pofád kiállni, és azon hisztériázni, hogy a szörnyszülött kis rohadékotok mostmár kussoljon? Miközben a gyerekekről egy kurva mukk mondanivalód nincsen?

Miféle okádék emberek vagytok ti, Ottó?

Fotó: Figyelem a képen nincs rajta Gajdics Ottó és felesége