Piros Laci egykori hentessegéd levele az eszakhirnok.com-nak

 Igazságügyi szám.944.2024

Helló,

Visszaigazoljuk e-mailjének kézhezvételét.

A franciaországi székhelyű Nemzetközi Kiberbűnözési és Gyermekvédelmi Iroda (EURO-POL BUREAU) jelentése szerint Ön bűncselekményt követett el, mivel a pornográf és obszcén weboldalakon kiskorúak szerepelnek, ami szigorúan tilos.

Az EUROPOL-tól, amely együttműködik az Európai Gyermekvédelmi Ügynökséggel, kaptunk egy jelentést Önről a „kiadatással” kapcsolatban.

Nem azért vagyunk itt, hogy bajt okozzunk Önnek, de ezt szigorúan tiltja a törvény.

Mindazonáltal az Igazságügyi Szekcióhoz irányítjuk Önt, amely talán képes lesz kárpótolni Önt a bűnösségéért anélkül, hogy az ügy nyilvánosságra kerülne, és nem sérülne a szakmája vagy a hírneve.

A következő eseteket soroljuk fel itt:

1- Jogi eljárás: A bíróságok megtehetik a szükséges lépéseket, hogy jogi lépéseket tegyenek, és nyilvánosságra hozzák az ügyet, hogy megakadályozzák, hogy mások is ugyanezt tegyék az interneten.

2 – TÁJÉKOZTATÁS: A bírósági rendszer peren kívül is megoldhatja az ügyet. Ebben az esetben a hálózati bűnözésről szóló rendőrségi rendelet (EUROPOL OFFICE) értelmében 4.550 euró bírságot kell fizetnie.

Kérjük, válaszoljon nekünk, hogy kezdeményezzük az eljárást, amelyet attól függően kell követnie, hogy a fenti lehetőségek közül melyiket választotta.

Önt figyelmeztettük.

Piros László

Magyarország kiberbiztonsági vezetője

Ügynökség Rendőrség

 

Piros László

Wikipedia

https://hu.wikipedia.org › wiki › Piros_László

magyar katona, kommunista politikus, belügyminiszter. Eredeti végzettsége hentessegéd. Piros László. Az Államvédelmi Hatóság 2. vezetője. Hivatali idő 1953 – …