Sós lehet alpol, és minden bizottságba benyomunk olyan kádereket, mint Bajusz. Bárdos, Szécsényi, ja, és a trafikos. Semmi gáz. Mi azonban megkapjuk a holding csöcseit.  A nap

Tegnap összejött az ötye klub (alias fidesz tagság), Csöbörék előadták, hogy idefigyeljenek emberek, nem tudunk egyetlen hiteles arcot sem felmutatni Miskolcon akit indíhatnánk polgármesternek, de itt ez a súlytalan krapek, beállunk mögé, ha bukik, akkor független ha meg véletlenül nyerne, akkor benyújtjuk a számlát, Sós lehet alpol, és minden bizottságba benyomunk olyan kádereket, mint Bajusz. Bárdos, Szécsényi, ja, és a trafikos. Semmi gáz, a várost nem kell vezetni, a baklövésekért majd ez az álcivil elviszi a balhét, mi azonban megkapjuk a holding csöcseit, hogy jól teleszívjuk magunkat.
Majd a jelölt előadta nagyívű terveit úgy 3 percben, nehogy közben a fél tagság elhalálozzon végelgyengülésben, és bár az elsöpr többség még a nevét sem hallotta eddig, de pártfegyelem okán gyorsan megszavazták a bizalmat. 🙂 Szegény Miskolc.