A nermaffia nem csak magánrepcsizés meg dubajozás. A nap
a Család kérése volt egy ártatlannak tűnő papírmunka. ami váratlanul az arcukba robbant. tróger a hiénák elé vetett gyorsan két nímandot, akik jóllehet legalább annyira ostobák mint amennyire gerinctelen csúszómászók, mégis azt tették, amire castingolták őket: engedelmeskedtek.
de ez van, a nermaffia nem csak magánrepcsizés meg dubajozás, hanem bizony ha úgy alakulnak a dolgok, akkor a golyó és a fővarázsló közé kell vetni magunkat. önként persze.
a fővarázsló pedig az igazságos, kegyes uraság fényében tetszeleghet. meg beleír valami sületlenséget a kotmányba, hogy lássák a parasztok, mennyire komolyan veszi az ügyet. a két gyalogról szót sem ejt, nehogy valami összefüggés kezdjen szárba szökkenni a szereplők között.

erkölcsös, bátor ember.
a picsák meg így jártak. erre szerződtek, ott volt az apróbetűs részben. vargának a pegazus meg a völner-schadl kanyar után már így is minden másodperc ajándék volt.

egyre többet hibáznak, egyre sűrűbben. recseg-ropog a rendszer. (igen, a szavazói bázis stabil. de a szavazói bázis nem tud valutát, külpolitikát, gazdaságot, egészségügyet, oktatást meg környezetvédelmet varázsolni.)
egyszer talán a fővarázslóba is belecsap a villám.