What the fuck? A Veres féle törvénysértésről a Városháza azt mondja, a város vezetése a rend és a törvényesség pártján áll

Miskolc város vezetése elkötelezetten és minden erejével védi a város biztonságos működését és rendjét, mert ez Miskolc és a miskolciak érdeke. Miskolc város vezetése a rend és a törvényesség pártján áll” – hangsúlyozták. Kiemelték: akik azonban törvénysértő előterjesztésekkel és jogszabálysértő döntések kierőszakolásával meg akarják bontani a város biztonságos működését, azok a káosz és a zűrzavar pártján állnak. „Azok nem a város vezetésének, hanem a város lakóinak okoznak kárt, azok nem a város vezetését, hanem Miskolcot és a miskolciakat támadják” – írták.

Miskolc város vezetése a rend és a törvényesség pártján áll (Városháza)

Azt is hozzátették: Veres Pál mindezek ellenére hisz az összefogásban. „És bízik abban, hogy a DK helyi vezetése megérti, a saját választóik sem azt várják tőlük, hogy helyben kiszolgálják a Fidesz érdekeit. Hiszen ezzel ártanak Miskolcnak, a miskolciaknak” – fogalmaztak.

Össze kellett volna hívnia

Ismeretes, hogy február 2-re a miskolci Fidesz-KDNP frakciók rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezék két napirendi pont megtárgyalása kapcsán. Hiába gyűjtötték össze a képviselők a kellőszámú aláírást, Veres Pál polgármester mégsem hívta össze a közgyűlést, holott a Kormányhivatal és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény 44.§ szerint is össze kellett volna hívnia azt.

boon.hu

Fotó:  Miskolc. Jézus Szíve eladó