Több pénzt szeretett volna a DVTK-tól Kuznyecov

A boon.hu szerint

Bajusz Endre nem beszélt a tényleges okokról, Kuznyecov Szergej távozásának oka valószínűleg az, hogy az ő és a klub ambíciói nem estek egybe.
Ugyanis az edző, akivel tavaly nyáron, 2026. június 30-ig szerződést hosszabbított a klub, az erősítési tervek terén számított volna arra az összegre, amely Lukács Dániel és Marin Jurina eladásából folyt be a klub kasszájába, ám a jelek szerint – mivel ez idáig nem érkezett gólerős csatár – nem volt opció, hogy élő szerződéséből vásároljanak ki támadót, ezzel erősítve a csapatot.

 

Fiatal percek

Kuznyecov Szergej egy másik ,,pénzes ügy” miatt sem lehetett túl népszerű a klubvezetés szemében, ugyanis hiába kérték többször arra, hogy a fiatalok játékperceit növelje a pályán, hogy a DVTK az évad során hozzá juthasson a Magyar Labdarúgó Szövetség 325 millió forintos prémiumához, a szakvezető gyengén adta a 20 év alatti játékosoknak a lehetőségeket, a 12 csapatos bajnokságban, csak egy együttes, a Fehérvár FC volt ezen a téren rosszabb.
A DVTK-ban az őszi 17 bajnokin összesen 411 percet töltött el 20 év alatti játékos a pályán (Jurek: 127 perc, Bényei: 284 perc), és ahhoz, hogy részarányosan teljesítsen, és januárban megkaphassa a klub a támogatás egy részét, 765 fiatal percnek kellett volna lennie.

Fotó: Oroszok Miskolcon. + Farkas Berci