Milyen döntés alapján választották a Demetervin Pincészet 2013-as évjáratú tokaji édes szamorodni borkülönlegességét a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara borának

 made this Közérdekűadat request to Miskolci Egyetem

This request has been closed to new correspondenceContact us if you think it should be reopened.

Az igénylés sikeres volt.

 

Tisztelt Miskolci Egyetem!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, milyen döntés alapján választották a Demetervin Pincészet 2013-as évjáratú tokaji édes szamorodni borkülönlegességét a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara borának. Kérem, küldjék meg számomra az ezzel kapcsolatos szerződéseket is.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2019. május 16.

Üdvözlettel:

 

 

Tóth Gergő József, Miskolci Egyetem 

 

A Miskolci Egyetem részére megküldött adatigényléssel kapcsolatban az
alábbiakról tájékoztatom.
A levelében hivatkozott borkülönlegességet az Egészésgügyi Kar
támogatásként kapta a Pincészettől, azt az Egészségügyi Kar tiszteletére
palackozták. A borkülönlegességet a hallgatók választották ki egy szavazás
alapján. Mindezekre tekintettel szerződésekkel a kérdéses ügyben nem
rendelkezünk.
Kérem válaszunk elfogadását.
Üdvözlettel

dr. Tóth Gergő József
osztályvezető
Jogi és Igazgatási Osztály
A/4. I. em. 126. (46/565-111  1071)
tudományos segédmunkatárs
Polgári Jogi Intézeti Tanszék
Állam-és Jogtudományi Kar
A/6. I. em. 115. (46/565-111  1076)